15 Eylül 2015 | Salı

Onur ve Cardozo

Trabzonspor, Kayseri'den tek gol, 3 altın puanla döndü. Onur kurtardı, Cardozo kazandırdı. İlk 10 dakikası hariç zevksiz bir ilk yarı izledik.
Koca devrede biri Cavanda, öteki de Ömer'den uzaktan sert iki şık şut gördük; o kadar. Bir de Mehmet'in ilk yarının son dakikasında kaçırdığı gol var. Bunu Mehmet mi kaçırdı, yoksa Hakan mı kurtardı. Karar vermek zor.
Gerçek, Mehmet bomboş pozisyonda topu kaleye atamadı.
Trabzonspor yıllardır çare bulamadığı sol bekte yine değişik bir isim denedi. Şota, Alper'i savunmanın soluna koydu.
Constant da M'Bia'nın yanına. Bordo- mavili orta saha bal yapmayan arı gibiydi. Cavanda her şeyi yaptı, ama yalnız kaldı.
Mehmet'e yapılan faullerin çoğunu hakem görmedi.
Top kaleler arasında gitti geldi ama bir türlü gol olmadı. Klasik laftır, bu yarıda sabaha kadar oynasalar gol olmazdı, olmadı da. Bu ilk yarının özeti.

Kaptan kurtardı
İkinci yarıya öne çıkan Kayserispor atak başladı. Zeki kalenin karşısına indi, savunma yok, önü bomboş, şutladı aut. Trabzonspor için şans idi.
Hüseyin Göçek'in bir "Geri pas" komedisini izledik.
Göçek, Hakan'a kafa ile verilen geri pasa düdük çaldı. Herhalde kenardan uyarı geldi de Göçek topu dışarı taşıdı.
Bordo-mavililer, güzel bir jest ile atış yapmadı topu Hakan'a uzattılar.
Şota, Alper ile Yusuf'u aldı, Marin ile Cardozo'yu sahaya sürdü. Mehmet çıktı Özer girdi. Marin hareket getirdi ve golü de hazırladı. Şota'nın oyuncu değişikliği, gitmekte olan maçı çevirdi.
Kayserispor üç gol pozisyonunda Onur'u geçemedi. Trabzonspor oyun disiplinini kaybetti. Ev sahibi "Gole geliyorum" dedi. Ancak golü atan bordo- mavililer oldu. Ve maç tek gol, 3 puan ile noktalandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor