20 Ekim 2015 | Salı

Yolgeçen hanı!

Trabzonspor yolgeçen hanına döndü. Bordo-mavililer, ligde galibiyeti olmayan Mersin İdman Yurdu'na yenildi. Gelen vuruyor, giden vuruyor.
Trabzonspor'da kim ne oynadı, nerede oynadı belli değil. Reklam yıldızı Şota, kafasına göre rotasyon yapmış. Bülent Korkmaz ise takımını milli maç arasında iyi hazırlamış. Bordo-mavililer ise ya yayla'ya, ya da tatile çıkmışlar. Veya da bu takımın bu kadar dökülmesinde başka bir neden var.
İlk yarıda Trabzonspor rakip kaleye gidemedi. Mersin'de Nakoulma, öyle rahattı ki, formayı bile ıslatmadı. Çünkü karşısında kendini tutacak kimse yoktu.
Oktay Delibalta, Pedriel ve Welliton, hareketli oyunları ile rakip savunmanın başını döndürdü. Trabzonspor korkak görünürken, Mersin üç forvet ile saldırdı.
Trabzonspor savunması ilk yarıda öyle iki gol yedi ki sormayın. Savunma birbirine bakarken, kalesinde golleri gördü. Kimse yerinde değildi.

Şota'ya da antrenör gerek
Cavanda sağda çok iyi idi. Neden sola çekildi. Bordo-mavililer ikinci yarıda öne çiktı. İdmanyurdu da durumu idareye çalıştı. Trabzonspor'un arka arkaya kale önüne inişlerinde acelecilik yüzünden gole kavuşamadılar. Oscar Cardozo'nun kafa golü umutlandırdı.
Pedriel'in kırmızı kart görüşü ile 30 dakikayı 10 kişi oynayan ev sahibi ekip, ekonomik ve savunmada oynadı.
M'bia'nın son saniye golü maçı noktaladı.
Trabzonspor'da deplasman kabusu devam ediyor.
Ankara'dan sonra Mersin'de de hayal kırıklığı. Hafta sonunda da Sivas var.
Böyle giderse eyvah ki, ne eyvah. Özetlersek. Yanlışları artan Şota'ya da bir antrenör gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor