27 Aralık 2015 | Pazar

Hak etmediler

Sezonun ilk yarısının çok başarılı takımı Kasımpaşa ile bu sezon beklenenden çok uzaklara demir atan Trabzonspor, İstanbul'da puanları paylaştı.
İlk yarıda karşılıklı atılan goller var.
Ancak, Kasımpaşa'nın kazandığı penaltı bence "penaltı" değildi. Gerçi Trabzonsporlular buna alışmışlardır. Bazı hakemlerimiz sahada Trabzonspor olunca ceza sahası dışındaki hareketlere de "penaltı" çalıyor. Bu maçta da Cavanda, rakibini ceza alanı dışında düşürdü. Kasımpaşa hücuma iyi kalkan bir takım. Trabzonspor ise tembel orta alanı ve varyeteye kaçıp top kaptıran oyunculara sahip. Bordo-mavililer öne çıkamadılar ve rakip kaleye de yüzlerini dönemediler. Ancak, yenilen gole çok çabuk cevap verdiler. Orta sahada Okay ve Aytaç, istenilen performasta değiller. Oysa bu gençler o alan için çok önemli. Bu ilk yarıda yine Kaptan Onur 3 pozisyonda gol şansı vermedi ve ilk 45 dakika beraberlikle noktalandı.

Onur geçit vermedi
İlk yarıda olduğu gibi ikinci 45 dakikada da Kaptan Onur, savunmanın açık verdiği tehlikeli pozisyonlarda gole geçit vermedi. Mustafa da tehlikelere ayak koyan başka isim oldu. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Her pozisyonda hakeme itiraz. Onca yıldır izlerim. Daha hiçbir hakem "Pardon" demedi. İşte keskin sirke Mustafa, itirazdan sarı kartı yedi. Sadi Hoca, beraberlik için çıktığı maçtan istediğini aldı.
En azından 2015'i yenilmeden noktaladı.
Bu arada Erkan-Özer-Mehmet üçlüsü asla bir takımda bir arada oynamamalı.
Erkan nedeni ile Yusuf, solbekte battal oluyor.
Scarlone kaçırdıklarına maç biterken de boş kale önündekini ekledi maç 1-1 bitti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor