02 Temmuz 2010 | Cuma

Dökülmeler başladı

Davraz kampında 8 antrenman geride kaldı... Yüksek rakım, sıcak hava ve sakin ortamda tam 14 saat ter döktü bordo- mavililer... Teknik direktör Şenol Güneş, vites yükseltince ister istemez dökülmeler başladı.
Hırvat futbolcu Cale, kaleci Onur ve Tayfun ilk zorlanan isimler oldu. Engin Baytar, ikili mücadelede ayağına aldığı darbe ile antrenmanı yarıda bıraktı. Yaşanan sakatlıkların hiçbirinin ciddi olmaması ise sevindiriciydi.
Zaman ilerledikçe bu tür arızalar doğal olarak artacak.
Teknik direktör Şenol Güneş zaman zaman antrenmanları keserek saha içinde toplantılar yapıyor. Bizlerin de kulağına kadar gelen nasihatlerinde "Bu kamplarda tüm oyuncuların hazır olmasını istiyorum.
Hareketleri herkes düzgün yapsın ve kaytarmasın. Benim görmemem size zarardır, bana değil" diyerek uyarıyor. İki yıldır bir arada oynayan bu takım Şenol Güneş ile üzerine koyacağa benziyor. Yeter ki pozitif enerjimizi esirgemeyelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor