22 Temmuz 2010 | Perşembe

Eksikler görülmeli

Trabzonspor, ideal 11'e yakın bir kadroyla Standard Liege karşısına çıktı. Şenol Güneş, Glowacki ile Egemen'i savunmanın göbeğinde oynatırken, Barış'a bu ikilinin önünde görev verdi. Yeni transferler Glowacki ve Barış, "Eh işte" dedirtecek bir futbol ortaya koydular.
Orta alanda Colman, Selçuk ve Alanzinho üçlüsü, ilerideki Umut Bulut'a istediği topları ulaştırmadı. Yattara ise geçen yıl sakatlandığı Standard Liege maçını hatırlamış olacak ki tedirgin oynadı. Bordo- mavililer, ilk yarıda oynamadan çok oynatmamayı düşündüler ve bunda başarılı oldular.
İkinci yarıda Ceyhun, Engin, Gabriç ve Burak Yılmaz oyuna girdi. Hazırlık maçlarında çok değişiklik olunca, oyun sulanıyor. Nitekim öyle oldu.
Trabzon'un yediği golde ise Egemen-Glowacki ikilisinin hatası vardı. Maçı, yönetim de çıplak gözle izledi. Umarım eksikleri görmüşlerdir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor