30 Temmuz 2010 | Cuma

Takviye şart

Trabzonspor'un 18 günlük kampı sona erdi.
Bordo-mavili takım bu sürede Hollanda'da 6 hazırlık maçı oynarken yaklaşık 50 saat antrenman yapma imkanı buldu.
Kamp süresince ciddi sakatlıkların olmaması önemli bir şanstı.
Trabzonspor, Hollanda kampına 25 oyuncu ile katıldı. Teofilo takıma 1 haftalık gecikme ile katılmasının bedelini hazırlık maçlarının sadece son ikisinde yer alarak ödedi. Diğer oyuncular, kamp süresince fizik ve düşünce olarak istenileni alırken aynı şeyleri Teofilo için söylemek zor.
Son maçta gördüğü kırmızı kart ise gergin olduğunun göstergesiydi.
Hazırlık maçlarında 23 oyuncu değişmeli olarak forma giyerek Şenol Güneş'in kendilerine verdiği görevleri yerine getirmeye çalıştı. Kamp döneminde takımın en sağlam yerinin kalesi olduğu görüldü. Onur ve Tolga ikilisi tatlı rekabette kaliteyi kalelerine taşıdılar..


Hücumda sıkıntı var

Savunma kurgusunda zaman zaman değişkenlikler olacak. Özellikle defansın sağında arayışlar sürekli yapıldı. Serkan, Barış Ataş ve tam hazır olduğunda Tayfun Cora burada kendine yer bulacak. Stoperlerde ise sorun yok. Altyapıdan alınan ve son şansını iyi kullanan Mustafa Yumlu kalıcı olduğunu gösterdi. Glowacki, Giray ile forma yarışı verecek. Egemen savaşçı kimliği ile hazır. Sol bekte Cale alternatifsiz gibi.
Orta alanda bildik isimler yine bir adım önde.
Colman, Selçuk İnan ve Engin üçlüsünü kesmek için onlardan daha iyi olmak lazım... Ceyhun ile Sezer'in bu rekabete katkı sağladığı bir gerçek. Çiçeği burnunda kaptan Yattara hazır. Fizik olarak sorunu yok.
Trabzonspor ofanstaki sorununu bu kampta da çözmüş değil. Teofilo topla buluştu, golle tanıştı bu kez kafa olarak gitti. 'Trabzon'da ailece rahat değiliz' diyerek dert yanmaya başladı.
Umut Bulut yine vazgeçilmez gibi duruyor.
Kısaca Trabzon'da fazla değişen bir şey yok. Lige bıraktığı yerden devam edecek.
Yani bu takıma takviye şart. Özellikle çok kaliteli bir golcü gerekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor