07 Mayıs 2012 | Pazartesi

Tuzak ve tahrik

Şenol Güneş gerginliğin hat safhaya ulaştığını hafta içersinde Galatasaray maçı sonrası yaptığı basın toplantısında dile getirmişti.
Dolu, ateşli ve gergin bordomavili tribünleri germek de kolay oldu. Emre'nin Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Zokora arasında yaşadıklarından sonra Trabzon'a götürülmesi, oynatılması, kullanılan her köşe vuruşunu ısrarla bu oyuncunun kullanması, yangın yerinde elinde benzin bidonu ile dolaşmaktan başka bir şey değildi! Şenol Güneş bile tribünleri sakinleştirmeye yoğun çaba sarf etti.

Gerginlik yaramadı!
Tribünlerin gerginliğini iyi kulanan taraf Fenerbahçe oldu. İlk yarım saat dolduğunda 2-0'lık skoru Emre ve Bienvenu ile yakalayan sarı-lacivertli takım oyun kontrolü de eline aldı. Skoru koruyup Trabzonspor'un sinirlenmesi için elinden geleni yaptı.
Bu bir tuzaktı. Trabzonspor tribünleri ve futbolcusu bu tuzağa düştü!.. Şenol hoca, Henrique'yi oyuna alarak dengeyi kurdu. Burak ile de golü buldu.
Trabzonspor, kapanan Fenerbahçe savunmasını açmakta zorlandı. Fenerbahçe, Baroni ile golü atınca rahatladı. Bu tür gerginlikler hiçbir zaman Trabzonspor'a yaramadı. Dün gece de olduğu gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor