11 Temmuz 2012 | Çarşamba

Forma aslanın ağzında

Hollanda kampı hem futbolcular, hem idmanları izleyen taraftarlar, hem de takımı takip eden basın mensupları açısından keyifli geçiyor.
Kondisyon ağırlıklı idmanlarda sıkılmadan çalışan oyuncular, hareketlere kendi dans figürlerini de katarak antrenmanları yorucu olmaktan çıkarıp, eğlenceli hale getiriyor. Kolbastıdan miskete, break danstan sambaya kadar her türlü dans bu kampta var.
Bu hareketlerde Mustafa Yumlu, Volkan Şen, Zokora, Halil, Celustka, Zeki ve Bamba'nın bir adım öne çıktığını söyleyebilirim.
Oyuncuların çalışmaları istekli yapması teknik heyeti de memnun ediyor.
Dün kısa süreli yapılan çift kalede yeni transferlerden Sol Bamba, Zeki, Barış Özbek ve Soner öne çıkan isimler oldu. Vittek ve Henrique'de ise henüz bir kıvılcım göremedim.

Bamba göze girdi
Yan top çalışmasında ise stoperdeki Giray ve Bamba ikilisi tam puan aldı. Bamba, her topa kule gibi yükselip kafayı vurdu. Bir pozisyonda ise güçlü fiziği ile bilinen Henrique'yi bile topla birlikte yere indirdi. Asbaşkan Nevzat Şakar ise eksikleri tek tek kafasına not ediyor. Takımın transfere ihtiyacı olduğunu görüyor ki kulağından telefonu düşürmüyor. Şenol Güneş de takımı adeta bir şahin gözü gibi takip ediyor. Bu sezon formayı kapmak kolay olmayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor