Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

18 Mayıs 2010 | Salı

Yüzde 33 tamam

Heyecanın 3. devresinin adresin İstanbul oldu. G.Saray'la heyecana nokta konulan Ali Sami Yen'de, Bank Asya 1. Lig'in inanılmaz tempolu, heyecanlı ve istekli oyunuyla izleyenlere keyif verdi.
Baştan sona Konyaspor bu maçı kazanmak istediğini gösteren iyi futbol ortaya koydu. İlk yarıda Konya atakları yakalayan ama Adana golleri kaçıran taraftı. Konya'nın tüm ataklarını Erdal Kılıçarslan'ın yarattığını gördük.
İlk yarı golsüz sona erdi ama Konyaspor 2. yarı neler yapabileceğini gösterdi. İkinci yarıda daha önceki sezonlarda Bolu'yla yükselme grubunun sürpriz golcüsü olarak izlenilen Görkem sahneye çıktı ve güzel bir golle takımını öne geçirdi.
Gol, futbol startının verildiği dakikaydı. Golden sonra her iki takımın tempolu, keyifli ve istekli oyunu tribünleri dolduran Konyaspor, Adanaspor ve futbol izleyenleri heyecanla maçtan hiç kopmamasını sağladı.
Adana her atak yapmak istediğinde topun kendi kalesine hızla gelşine de sahne oldu.
Maçın kahramanı Erdal bir serbest vuruştan takımına ikinci golü hazırlayan adamdı.
Adanaspor bütün planlarını kullanmak adına fakat oynamaycağı söylenen Emrah Aktaş'ı sahaya sürdü ve sonra genç yıldızı Okan Salmaz'ı da oyuna aldı.
Okan şanssız şekilde sakatlanarak oyundan çıktı. Konyaspor attığı 3 golle 3 maçlık serinin ilk ayağında bütün rakiplerine korku saldı.
Mini ligin yüzde 33'ünü kazanmış olmanın keyfini yaşadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor