Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

14 Ağustos 2010 | Cumartesi

Hocalarımız..

Bank Asya 1. Lig'de görev alan teknik adamların isimlerine bakarken, bir çoğunun daha önce Süper Lig'de de görev yapmış tecrübeli isimler olduğunu fark ettim. Bu hafta hocalarımızı birer cümle ile de olsa sizlerin önüne taşımak, isimlerini, vizyonlarını konuşmak istedim.
İşte Bank Asya 1. Lig'de bu sezon görev yapacak teknik direktörlerimiz : Kemal Kılıç (Adanaspor): Adanaspor için bu yılın en favori takımlarından biri dememin sebebi, ne kadrosu, ne taraftarı. Daha çok teknik adam farkı diyorum. Adanalı hoca, ligde taktik, teknik ve de çalışma tarzı ile gittiği her yere iddia taşıyan da bir isim. Rüştü ortada ! Hüsnü Özkara (Giresunspor): Geçen yıl Konyaspor'la lige başlayan teknik adam bu sezon Giresunspor ile lige hazırlanıyor. Konyaspor'u daha önce Süper Lig'e çıkarmıştı. Ligin en tecrübeli, en bilge hocalarından. Savunmayı sağlam tutup, ihtiyatlı oynamayı seven bir teknik adam. Hedefi hep başarı olmuştur . Ümit Kayıhan (Ç.Rizespor): Yeşil-mavili takımı ligde bıraktıran hocanın 2. sezonu. Bu yıl başarılı olmak için iyi bir kadro kurdu. Beyefendi kişiliği ile camialarda iz bırakan hocalardan. Levent Eriş (Boluspor): Daha önce Manisa'yı Süper Lig'e çıkaran hoca 1. Lig'in en başarılı ve en kıdemli hocalarından biri kabul ediliyor.

Geçen yıl sezon ortasında göreve geldi ve Giresunspor'da lig sonuna kadar görev yaptı.
Bu yıl Yarenler'le şampiyonluğa oynayacak bir takım kurdu. Hücumu seven bir teknik adam. Erdoğan Arıca (Karşıyaka): Karşıyaka'nın başında ikinci sezonu. Yeşil-kırmızılı takımla yarım kalan hayallerini gerçekleştirmek istiyor. 'Kaf-sin-kaf' ona, o takımına çok güveniyor.

Ege'de en iddialı ekip KSK olacak gibi . Mustafa Akçay (Tavşanlı): Yıllarca Karadeniz'de hocalık, Trabzonspor'da yardımcı hocalıklar yapan Akçay, Ofspor'dan sonra Kütahya temsilcisinde de büyük bir başarıya imza attı.

Sevilen, çalıştığı takımlarla uyumlu ve çok çalışkan bir hoca. Takımıyla bu ikinci sezonu. Yüksel Yeşilova (Mersin İY): Avrupa patentli hocalardan. Giresunspor'dan sonra Mersin'de görev alıyor. Romanya'da Steau Bükreş ve CFR Cluj'da görevler aldı. Luis Van Gaal'in de bir dönem asistanlığını yaptı. Çok çalışan, çok çalışanı da seven; disiplini bir isim. Atilla Özcan (Akhisar): Takımın sembol hocası.
3. Lig'den aldığı yeşil-siyahlı takımı son üç yılda art ardına Bank Asya 1. Lig'e taşımayı başardı.
Özcan, Ersun Yanal'ın da ilk hocası. Metin Altınay (Güngören Bld): Bordo-beyazlı takımı bir yıl aradan sonra yeniden Bank Asya 1. Lig'e taşıyan isim. Takımıyla ikinci sezonu.

Dürüst, çalışkan ve müşfik yaklaşımıyla Türk futbolunda iyi yerlerde hocalık yaparken görebileceğimiz bir isim. Ercan Ertemçöz (Altay): Bir dönemin önemli kalecilerindendi. Daha önce 2005-
2006 sezonunda da Altay'da teknik adamlık görevinde bulundu. Sıkıntılı bir süreçte zor bir göreve talip oldu Camianın sevdiği ve çok güvendiği bir teknik adam. Hamza Hamzaoğlu (Denizlispor): Genç teknik adam, Ege temsilcisi ile birlikte ikinci defa 1. Lig'de görev yapacak. Daha önce Malatyaspor'u 1. Lig'de çalıştırmıştı. Onun için yeşil- siyahlı takımda alacağı başarılar kendisine yepyeni ufuklar açabilir . Hüseyin Kalpar (Samsunspor): Takımı ile ikinci sezonu. Zor bir süreçte göreve geldi.

Yılgınlığa kapılmayan, kısıtlı imkanlarla zor işler başarabilen; hücumu seven, genç oyunculara şans veren babacan bir isim. Samsunspor'un en iyi transferi (!) Ergun Penbe (Kartalspor):Mersin İdmanyurdu'nun ligde kalmasını sağlayan genç hoca eski takımı ile anlaşamadı ve bu sezon Kartal-spor'un başında. Genç bir kadro ile yola çıkıyor. Gelecekte iyi yerlerde görmeyi umduğumuz örnek bir spor adamı . Uğur Tütüneker (Orduspor): Geçen yılı yorumculuk yaparak geçirdi. 27 yıllık özlemi olan Mor Menekşeler'in çok şey beklediği bir isim. Levent Devrim (Erciyesspor): Takımı ile ikinci sezonu. Hücumu seven, agresif bir oyun yapısını kurmak isteyen bir hoca. Bu yıl daha üstlerde olmayı hedefliyor. Suat Kaya (Diyarbakırspor): Galatasaray'ın efsane oyuncularından olan Şanlıurfalı teknik adam son iki sezonda takım çalıştırmadı. Yeni takımı da oldukça sıkıntılı. Hücum oynatmayı seven bir hoca ama ortada hücum edecek oyuncusu yok (!) Kuracağı takım, alacağı sonuçlar en çok merak edilen hoca olacak. C. Gürsel Menteşe (G.Antep BŞB): Ligin genç ama istikrarlı teknik adamlarından. Takımı ile 3. sezonunu yaşıyor. Yaş ortalaması bu yıl oldukça genç bir takım kurdu. Hücumu seven, genç oyuncularla diyaloğu iyi bir isim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor