Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

16 Ocak 2014 | Perşembe

Kart, gol, eşitlik

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk kapışması Elazığspor ile MP Antalyaspor maçında karşılıklı iki gol, iki kırmızı kart ve bölüşülen bir puanla her anlamda eşitlik vardı.
İlk yarıda Elazığspor'un, ikinci yarıda Antalyaspor'un daha baskın oynadığı maçta bir puandan fazlası iki taraf için haksızlık olurdu. Maçın kağıt üzerindeki favorisi Antalyaspor olsa da Elazığspor'un lig için verdiği mesaj önemliydi. Bordo-beyazlılar, "Sonuna kadar direneceğiz!" dediler ve taraftarlarına ümit verdiler.
Kağıt üzerinde kimsenin pek de heyecan beklemediği maç tam tersine kora kor, dişe diş bir mücadele şeklinde geçti.
Buna sebep de zorda olan ev sahibinin tek kulvar olarak lige odaklanacaklar, kupaya fazla yönelmeyecekler beklentisiydi.
Hiç de öyle olmadı.

Maçın üç yıldızı var
İki takım da maça ideal 11'leri ile çıktı. Samet Aybaba maçtan önce, "Kupada iddialıyız!" dedi ama ilk yarıdaki takımı hiç de öyle görünmedi. Daha çok Elazığ ataklarını seyrettik. İlginç bir şekilde, Antalyaspor tüm atak haklarını ev sahibine bırakmış; karşılama, savuşturma yapmaya şartlanmıştı.
Emrah Başsan'ı ayrı bir yere koyup, diğer oyunculardaki garip tutukluğu ilk yarıda çözemedim doğrusu. İkinci yarıya Antalyaspor şok bir golle başladı.
Maçın üç yıldızı kimdi derseniz, maçı harika yöneten hakem Onur Karabaş, maça attıkları gol, kattıkları heyecanla Elazığsporlu Serdar Gürler ve MP Antalyasporlu Emrah Başsan derim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor