Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

27 Mart 2014 | Perşembe

Zirve el değiştirdi!

Geçtiğimiz haftaya kadar ligin zirvesinde kalan Ankaraspor'un; önce oyun, sonra skor sıkıntısı yaşaması, bu hafta da liderliği İstanbul BB'ye kaptırmasıyla," Takımda form düşüklüğü mü başladı!" sorularını beraberinde getirdi.
Turuncu-mavili İstanbul BB ise haftalardır takip ettiği zirveyi 31. hafta sonuçları sonrasında devraldı. Bu da şu demek, zirve Ankara'dan İstanbul'a geçti!

Haftanın raporu
Hafta beraberlikler haftası oldu. Tam 5 karşılaşma eşitlikle biterken, evinde ve deplasmanlarda iki takım galip geldi. 20 gol kaydedilen haftada, hakemlerimiz 2 penaltıya, 47 sarı karta, 1 defa da kırmızı kartına başvurdu.

Gol yok, olay çok!
Ankara'daki Ankaraspor-Samsunspor maçının saha içinde gergin, oyun olarak çekişmeli geçeceğini biliyorduk.
Saha içinde beklenen gerilim, adrenalin yüksekliği maalesef saha dışında görüldü. Öyle ki polisin biber gazı ile zor hakim olduğu bir saha dışı gerginliği, Türkiye'nin başkentinde, "Ee, bu kadarı da fazla ama!" dedirtti. Son haftalara yaklaşıyoruz, sükunet beyler diyorum...

Eriş'e ayıp edildi
Tam bir beraberlik haftası olan 31. haftada bir çirkin durum da Adana'da yaşandı.
Fatih Terim 5 Ocak Stadı'nda oynanan Adanaspor-
1461 Trabzon maçı, ev sahibi takımın her iki yarının son dakikalarında yediği şok gollerle 3-3 berabere bitti.
Olanlar da ondan sonra oldu. Ev sahibi takımın taraftarları, teknik direktör Levent Eriş'e etmedik küfür bırakmadı.
Yazık, günah!
Bu takımı hangi zor dönemeçlerden bugünlere getiren Levent Eriş'e yapılanlar hiç hoş olmadı.

Denizli'nin horozu
Ege kapışmasında kazanan ve rahatlayan taraf, deplasmanda oynayan Denizlispor olurken; şirazesini ve hedeflerini kaybeden ev sahibi Manisaspor oldu.
Önce ilk iki, şimdi de ilk altı hedefi uzak hedef artık!

Açılışta sevinemedi
Yılmaz Vural'ın takımın başına gelmesiyle 2'de 2 yapan Mersin İdman Yurdu, ise yeni stadı Mersin Arena'nın açılışında Gaziantep BB ile golsüz berabere kaldı.
Efe'nin faul gerekçesiyle sayılmayan golünün haricinde, maçın en akılda kalan anı, Mersin Arena'daki müsabakayı tam 22 bin futbolseverin takip etmesi oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor