Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

25 Ağustos 2015 | Salı

Tatsız, tuzsuz maç!

igin yenisi Yeni Malatyaspor, ligin kıdemlisi Gaziantep BB'ye konuk oldu. İlk 45 dakikada, maçın akılda kalan en bariz göstergeleri nedir diye soruyorsunuz değil mi, "hakemin başlangıç ve bitiş düdükleri(!)" diyorum.
Başka mı?
20. dakikada Alanzinho'nun nazarlık niyetine girdiği pozisyonu da olmasa, "keşke sahaya çıkmasaydınız da bu maçı Play Station'da oynatsaydık(!)" diyesi bile geliyor insanın. Su molasında suya koşarkenki kadar bile maç içinde koşmadı iki takım oyuncuları. İlk yarı başladığı gibi golsüz tamamlandı. İkinci yarıda takımlar soyunma odasında belli ki "Biraz canlanın" talimatı almış olmalı ki üst üste pozisyona girdiler.
Bilhassa Gaziantep BB istekli, arzulu başladı bu yarıya.
İkinci yarıda oyuna giren Himmet'in hem sağ kanadı, hem oyunu canlandırması takımını da iki net pozisyona sokması dikkat çekti. 54'te ceza sahasına yaptığı ortayı Kojic vurdu ama kaleci Vedat bu pozisyonda başarılıydı. Bu maçın en önemli gol pozisyonuydu.
Kısır maçta, seyirci yok, futbol yok, heyecan yoktu. İki takımı da bu ligde zor günler bekliyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor