Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

02 Kasım 2015 | Pazartesi

Zirvede yeni patron Samsun

İki haftadır hafta içine de taşınan heyecan furyası en nihayetinde Samsunspor'u zirveye taşıdı.
Geçtiğimiz hafta 9 kişi ile 1 puan alıp Samsun'dan lider dönen Kardemir Karabükspor evinde Boluspor'a 1-0 mağlup olup liderliği Samsunspor'a devretti. Samsunspor ise ''Halef-
Selef'' maçında, geçtiğimiz sezon Vartaş Elazığspor'un başında olan Ümit Özat'ın takımı Samsunspor'a 2-1 kaybetti ve liderliğe de Karadeniz temsilcisi oturdu.

Her maçta gol
10. hafta ligde 18 gol atılırken, en çok gol İzmir'de Göztepe-
Adana Demirspor maçında görüldü. Tam 4 gol atılan bu maça inat, tam 4 maç 1-0 neticelendi. Hafta, 4 ev sahibi, 4 deplasman takımının galibiyetine şahitlik ederken, tek berabere biten maç Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Şanlıurfaspor karşılaşması oldu.

İlkler...
Haftaya lider başlayan Kardemir Karabükspor evinde ilk kez mağlup olurken, Boluspor dış sahada ilk kez kazandı.
Geçen hafta evinde ilk kez kazanan Kayseri Erciyesspor bu haftada Denizlispor'u deplasmanda yenip ilk dış saha galibiyetini aldı. Bu maçın bir başka ilginç yönü de, Erciyesspor Teknik Direktörü Timuçin Bayazıt'ın eski hocasına karşı ilk kez maça çıkması ve kazanması oldu. Alanyaspor Hüseyin Kalpar yönetiminde son üç maçında 9 puan alırken, Altınordu 7 maç sonra mağlup, Balıkesirspor 7 maç sonra galip geldi.
Giresunspor tam 6 hafta sonra Erkan Sözeri ile galibiyetle tanışırken, Adana Demirspor geçen hafta derbide Adanaspor'u, bu haftada İzmir'de Göztepe'yi yendi.
Haftaya lider giren ama mağlup olan Kardemir Karabükspor ise Elvir Baliç ile ilk kez, ligde de tam 7 hafta sonra mağlubiyetle tanıştı. Şanlıurfaspor ilk dış saha puanını Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından çıkardı.

Tek namağlup Gaziantep BB

Bu kadar detayı yazıp Gaziantep BŞB'yi unutmak olmazdı.
Hakan Kutlu'nun talebeleri her ne kadar Şanlıurfaspor'la berabere kalsalar da, ligdeki tek namağlup takım olmayı sürdürdüler.

Şaşırtan sonuçlar haftası
Bu hafta sürprizler haftası oldu desek yeridir. Giresunspor'un Altınordu'yu yenmesi, Boluspor'un deplasmanda K.Karabükspor'u yenmesi, Adana Demir'in Göztepe'yi İzmir'de, Samsunspor'un Elazığspor'u Elazığ'da yenmesi, Erciyesspor'un Denizlispor'u Denizli'de yenmesi, Gaziantep BŞB'nin evinde kazanamaması haftanın en ilginç sonuçlarıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor