Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

01 Ocak 2016 | Cuma

Alkışlar Gakgoş!

17 haftalık ilk yarı maçları sonuçlandı.Averajla lider tamamlayan takım ise, sürpriz bir şekilde Vartaş Elazığspor oldu. Sezona maddi imkanları kısıtlı, son anda yapılan transferlerle, orta sıraları hedef yaparak başlayan bordo-beyazlılar, önce Bayram Bektaş, sonra da İbrahim Üzülmez ile favori takımları geride bırakıp ilk yarı maçlarını lider tamamlamayı başardılar.

İbrahim Üzülmez muamması!
Son maçta Adanaspor ile 1-1 berabere kalıp ilk yarıyı lider kapatan takım oyuncuları maç sonu orta sahada toplanıp formalarını santraya koydular ve alacaklarının ödenmemesini ilginç bir şekilde protesto ettiler. Adanaspor maçı sonrası istifa eden İbrahim Üzülmez'in bu kararını yönetim kabul etti.
Ancak şehir arkasında.

Hocasız çıktı, kazandı(!)
Baliç'in istifası sonrası takımın maçında sahaya çıkan yardımcı antrenör Levent Açıkgöz idaresindeki Kardemir Karabükspor ise, öne geçip geriye düştüğü maçta Murat Akın'ın 3 gol atıp yıldızlaştığı müsabakada Göztepe'yi yenmeyi başardı ve ilk yarıyı V.Elazığspor'un arkasında, aynı puan ve averajla ikinci sırada tamamladı.
Kardemir Karabükspor maçta, Alexe'nin ayağından birde penaltıyı gol yapamadı.

Alanyaspor nihayet!
Multigroup Alanyaspor 5 maçlık seriden sonra çıktığı 4 maçta galibiyete hasret kalmıştı. Rakibi de tam tersi, çıktığı son 7 maçta, 5 galibiyet, 2 beraberlikle ligin en formda takımıydı. Son 5 dakikada iki gol bulan turuncu yeşilliler, hem şanssızlığı, hem de rakibinin 7 maçlık yenilmezliğine son verdi.

Samsunspor golü unuttu!
Ligi uzun süre lider olarak forse eden; o tempolu, golcü Samsunspor gitti, golü unutan, galibiyeti unutan, liderinde 4 puan gerisinde ilk yarıyı tamamlayan bir takım var karşımızda. Erciyesspor önünde de gol atmaya muvaffak olamayan kırmızı beyaz siyahlılar, 6 maçtır gol atamıyor, kazanamıyor.

Ege beyi Altınordu!
İlk yarı bitti, Karşıyaka'yı gören olmadı(!) Yıldızlarla donatıp, hedef Süper lig diyen yeşil-kırmızılı takım, tam bir hayalkırıklığı kadrosu oldu ve ligi son sırada bitirdi.
Öyle ki, 11.haftadaki Göztepe maçından sonra çıktığı 6 maçta, 5 mağlubiyet, 1 beraberlik alabildiler.
Altınordu ise, oynadı, oynatmadı; maçı kontrol altında tuttu, tek attı, çok kazandı!
5 maç sonra derbide kazanmaları, "finali iyi bitirdiler" diye de değerlendirilebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor