Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

28 Mayıs 2016 | Cumartesi

Son şampiyon Alanyaspor

İki Akdenizli finalist Konya Torku Arena'yı adeta kendi evine çevirdi. Yaklaşık 25 bin taraftarın üçte ikilik kısmı tamamen mavi-lacivertlilerin çoğunluğundaydı.
Ligde iki maçta da yenişemeyen iki takım bu sefer tarafsız sahada, ama bu sefer mutlak kazanmak üzere kozlarını paylaştı. İlk golü ilk pozisyonda gol yapan Demirspor olurken, Antalya temsilcisi ilk pozisyonunda kazandığı serbest vuruşu kaleci Fevzi'ye teslim etti. Maçın üçte birlik dilimine baktığımızda, topa hakim olan, etkili ataklar geliştiren, üç bölgede de oyunu yönlendiren taraf mavi- lacivertlilerdi.

Penaltılar belirledi
Tabii maçın final, finalin de hata kabul etmediğini Adana Demirspor iyi oynarken yediği beraberlik golünde gördük.
Tam maçı koparıp ikinci golü ararken, 37.dakikada Emre Akbaba'nın fırsatı değerlendiren golü geldi. Golden sonra ADS'de bir şaşkınlık, Alanyaspor'da ise daha arzulu bir takım görüntüsü oluştu.
İlk yarı 1-1 sonuçlandı. İkinci yarı müthiş bir tempoda başladı.
48. dakikada Alanyaspor yüzde yüzlük golü kaçırdı. Tabii Fevzi de kurtardı demek mümkün. Burak maçın son bölümünde çok net bir golü değerlendiremedi.
Maçın 90 dakikası 1-1 sonuçlandı.
Dört periyotlu maçın 30 dakikalık heyecanı tüm sezona yetmedi.
Heyecan 120 dakikada sonuçlanmadı.
Kader iki takımı penaltı atışlarına mahkum etti.
Son sevinen ise Alanyaspor oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor