Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

03 Şubat 2012 | Cuma

Fener kötüydü

Ligin "hiç penaltı golü olmayan" takımından ilk yarının sonunda penaltı golü yemek!
İlk yarının en çarpıcı bilgisi idi Fener için. Maç öncesi tahminim olan "Bence Alex ilk 11 başlamayacak'' fikrimi paylaştığım her arkadaş ''hayal görüyorsun'' dedi. Ama, Alex yoktu. Savunması, ilk kez bir arada oynayan ve çıkışta Kemal ile top kaptıran Samsun'a Stoch 7 saniyede ve 2 pasta biten pozisyonda cezayı kesti.
Bu gol F.Bahçe'ye fren yaptırdı.
Öne daha az gittiler. Topuz, elinde kalan "en çok koşan adam" olma özelliğini de kaybetti, sıradanlaştı, Özer, asist sonrası koştu, ama o kadar.
Cristian bir kere çıktı, pozisyonu kaçırdı, dönen top penaltı oldu. Hatırladığım kadarı ile de Fenerbahçe aleyhine çalınan ilk penaltı idi bu.

GEKAS'I PAYLAŞAMAZSAN!
Penaltıyı neden yaptığını anlayamadığım Serdar veYobo, Gekas'ı doğru paylaşamıyordu.
2. yarı işler düzeleceğine daha da kötüye gitti. Caner oyunda hiç yoktu, ona güvenemeyen Ziegler öne çıkamıyordu. Orhan'ın adı bile duyulmuyor, Topuz ve Cristian birbirlerini marke diyorlardı. İndirekt vuruştan bugüne kadar hiç gol yemeyen Fener, bu kötü oyunda onu da yedi.
Çünkü F.Bahçe'de asıl sorun ''Mücadele edemeyen ''oyunculardı. Taraftar için de, öncelikle Samsun'u ve Mesut Bakkal'ı cesur oyunu nedeni ile tebrik etmek, sonrada Fener'in de, en etkili adamlarından Sow'una kavuştuğunda Beşiktaş maçında daha iyi işler yapacağını ummak gerekiyordu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor