Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

25 Mart 2012 | Pazar

Dönen topa Alex vurur

Artık herkes biliyor ki Fener ceza alanına topu doldurur, dönen topu alır ve sert bir şutla gol atar. Bu nedenle de ben onlara "Şutbahçe'nin Ribaundu" diyordum. Emre ve Gökhan'sız olarak aynısını Bursa'ya yaptılar ve Alex'le golü buldular. Son 14 maçının hepsinde gol atmış takım için normaldi bu. Ama sonra gene geri çekildiler.
Cristian ile hücuma en atmaları gereken pasları atamadılar.
Sow'u ön alanda boş yere koşturdular, pas atamadılar. Alex'in ilk yarı diriliği de azalınca baskı yediler de yediler.
Orhan ekstra performansta idi, Selçuk iyiydi ama bunlar oyunun savunan adamlarıydı.
Baskı çözülemeyince, sol kanattan sürekli atak yemekten bıkan Kocaman, Stoch'u ve bir şey yapmayan Topuz'u, Caner-Dia ile değiştirdi.

EMRE GİRMELİYDİ
Amaç kaleyi bulan tek şutu olan, onda da gol atan takımı ateşlemek, direkten dönen toplarla titreyen takımına cesaret vermekti. Ama Dia da, Caner de fazla katkı sağlamadı.
Orta alanda top tutan adam Emre girer diye düşündüm ama hoca Sow-Bienvenu değişikliği yaptı.
Takım iyice yaslandı. Bursa kalabalık savunmayı şutla aşmaya çalıştı. Olmadı. F.Bahçe kopyala-yapıştır maçlarına birini daha ekleyip kazandı ama eğlenmeye gelmiş hanımefendilerden başka kimseyi memnun etmedi.
Analizim haftalardır net.
Galatasaray şampiyon olur, F.Bahçe, Türkiye Kupası'nı alır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor