Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

27 Ocak 2013 | Pazar

Fenerli mutlu mu?

5 büyük Avrupa ligi ve ligimizde ilk 5'e oynayan 30 takım içinde 'ilk golü en fazla yiyen takım' tam 11 maçla F.Bahçe. Buna can dayanmaz, bu stresi ne seyirci, ne de takım kaldırmaz.
Bunu bildiği için de Kocaman 'İlk golü yememesini beklediği bir kadro' ile çıkmıştı.
Ama bu da işe yaramayacak, takım 12. maçında yenik duruma düşecekti.
İlk dakikalarda gözüken rakip ceza alanına kalabalık adamla gidebilen bir F.Bahçe idi. Hücuma atılan özellikle Topal kaynaklı paslar yerini bulmayınca Antep, F.Bahçe'nin üstüne gelmeye başladı. Kuyt sola az yardım edince de oradan Sernas ile pozisyon da buldu.

Belhanda şart!
Kuyt'ın hücumda kaybettiği top Fener'e gol yedirdi. Takımın dikine oynama sorunu varken, Salih'i kullanmamak, doğru hamle ile Semih'i almak ligin en çok gol atanı Sow'u kale alanından uzaklaştırıp, sola çekmek, formsuz Kuyt'a 'sırf koşuyor' diye tahammül etmek Kocaman'ın yanlışları idi. Sow biraz kendi insiyatifi, biraz da G.Antep'in gömülmesinden faydalanarak içerde oynamaya başladı ve golü attı.
Topal-Caner değişikliği takımı 4-4-2'ye çevirdi. Takım önde kalabalık olmaya başladı. Bu sayede dönen topu kazanıp, ceza alanında kalabalık olduğu anda da Semih ile 2. golü attı. Mağlubiyetten öne geçmek başarı ama takım öne gitmekte zorlanıyor, o zaman önde kalması için Semih şart. Öne götürecek Belhanda şart.
Kanat adamı gibi kanat adamı ve oyuncularda ruhun maksimum olması şart. Yoksa bu takım ligi götüremez. Sorun bakalım.Taraftar
oyundan mutlu mu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor