Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

04 Şubat 2013 | Pazartesi

Şans mı Kocaman?

Sayın Kocaman, maçtan sonra mutlaka diyeceksin ki "Sivas üç kere geldi, iki gol attı." Böyle bakınca belki haklısın ama gel maddelerle senin ve takımın yanlışlarını konuşalım.
1) Fener, diğer maçlara oranla baskılı ve istekli başladı.
Kabul ama yine dikine ve öne doğru top oynayamadı
2) Alex'i gönderdin, kararındır saygı duydum ama Alex'li 4-2-3-1'li sistemden gene de vazgeçmedin. Oraya, "Hocam ben buranın adamı değilim" diye bas bas bağıran Cristian'ı monte ettin. Hiçbir şey yapamadığı halde ısrar ettin.
3) Webo'yu aldırdın, en etkili santrforlardan ikisine sahipsin ama Sow'u sol çizgiye mahkum edip gol alanından uzaklaştırdın.
Sow kendi insiyatifiyle içeri girdikçe gol attı, penaltı yaptırdı ama yine de çift santrforlu düzene, son 15 dakika hariç dönmedin. Döndüğünde de Webo'yu çıkardın.
4) Takımın kanat organizasyon ve atakları gol attırma şansına sahip olduğu halde ve Sivas'a da golü ordan attığın halde iki gerçek kanat adamı (Topuz ve Caner gibi...) kullanmamakta ve böylece 4-4-2'ye dönmemekte ısrar ettin. Kuyt'ı dökülmesine rağmen oynattın.
5) Sana "Gitme hocam kal!" diye söz veren oyuncularına inanmakla acaba hata mı ettin?
Devre arası kampındaki testlerde bazı oyuncular önce döküldüğü halde, sen fırçalayınca nasıl iyi performansa döndüler?
Sayın Kocaman, çok iyi bir insansın. Bu takım için hayatından, ailenden ödün verdin. İstifandan dönüşün kendi isteğinle değildi, bunu biliyorum.
Avrupa'da başarılı olacağını da biliyorum ama bu takımın bu hale gelmesinde ve bu oyunun da sadece şans değil, senin mutlaka bir kısmı haklı nedenlerle de olsa kafanı toplayamayarak verdiğin hatalı kararlarının
büyük etkisi oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor