Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

22 Nisan 2019 | Pazartesi

Değişim şart

Fenerbahçe'nin ikinci yarı başında Valbuena ile bulduğu pozisyon, kalabalık gelebilmenin sonucu idi. Ardından ise uzaktan vurmayı denemeye başladı, bu maçta çok iyi oynayan Alanyaspor. Akdeniz ekibi, Sadık-Harun hatası ile de golü buldu. Fenerbahçe'de Frey-İsmail değişikliği ile Dirar sol beke geldi ve Faslı futbolcuyla pozisyon da buldular. Orta sahada Tolgay dökülüyor ama Ersun Yanal tahammül ediyordu. Ancak 70. dakikada Zajc girdi.
Alanyaspor'un ve özellikle yıldız golcüsü Cisse'nin kaçırdıkları ile 80 dakikada en az 6-7 gol yemediğine şükrediyordu sarı-lacivertliler. Ersun Yanal ne oynadıklarını kimseye anlatamadığı gibi, belli ki gördüğüm en kötü ve ezik oyunu oynadığı bu karşılaşmada, oyuncularına da anlatamamıştı. Fenerbahçe'ye beklediğim katkının %25'ini bile yapamayan Ersun Yanal'ın da, kötü kadro kadar katkısı vardı bu acayip tabloda. Alanyaspor ise mükemmel oynadı ve gerçekten içerde ne kadar iyi bir takım olduğunu gösterdi. Trabzonspor karşılaşması öncesi, Tolgay ve Mehmet Topal ile bu işin olmayacağını, Jailson ve Zajc'ı kazanması gerektiğini fark etmeli artık Ersun hoca.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor