Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

12 Ekim 2019 | Cumartesi

Mehmetçik’e selam

4-3-3 gibi başladık, hücumun sağını Cenk, solunu Hakan'a emanet ederek. İstekliydik, sonucu da ön alanda basmamız oluyordu. Ama aynı istek Arnavutluk'ta da vardı. Sert oynuyorlardı. İlk 13 dakika o kadar çok oyun durdu ki topun oyunda kaldığı süre 5 dakikayı zor buldu.
Oyun bu kadar durunca da ritim tutturamadık. 30'uncu dakika dolduğunda, 2 takımın toplam 1 şutu vardı ama 2 stoperimiz ve onların 1 stoperi de sararmıştı.

Sahanın topla en az buluşanı da Hakan idi. İlk yarının son anlarındaki cılız Hakan ve Burak şutları dışında tehlikemiz de olmadı.
Tüm kafa toplarını rakip stoperler alırken fazla olmasa da orta yapmak anlamsızlığından da pek vazgeçmedik.
İkinci yarıya Kaan-Çağlar değişikliği ile ve iyi başladık. Duran toplarda etkiliydik. Cenk, Emre, Ozan üçgeninden iyi şutlar çıkarttık. Ama 7-8 dakika sürdü.

Savunması iyi ama hücuma desteği az 3 orta saha ve kanat özelliği olmayan 2 kanat ile oynamak hele de fazla forma giymemiş Cenk ve sakatlık sonrası yeni ısınan Burak ile hücumda verimsiz kılıyordu bizi.
İrfan-Emre değişti. Arnavutluk da galibiyet istediğinden üzerimize gelmeye başladı.
Zeki'nin ortasına ayak koyacak kimse bulamadık. Yediğimiz kontrada ikinci yarıdaki 4 pozisyonlarını da bulan adam Manaj'ın kaçırdığı ve yine savunma arkamıza koşusunu Melih'in kesmesi ile kısa bir spazm geçirdik.
Son hamle Yusuf-Ozan idi. Koca yarının tek isabetli ortasına Burak kötü vuruyordu.
Son anda yaptıkları hata Cenk'in kafasından filelere gol, Mehmetçiğimize de selam olarak gidiyordu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor