Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

15 Ekim 2019 | Salı

Hak ettiniz

Bu kadar gergin ortamda sakin başladı çocuklar.
Kendilerine güvenliydiler başlarda. İlk 10 dakika dolduğunda kalemize denenen şut bile yoktu.
Öyleki, 15 dakika dolduğunda topla % 55 oynayan bizdik.
Takım olarak geriye iyi dönüyor, alanı iyi kapatıyorduk. Daha sonra işler tersine döndü. 17. dakikada Mert, süper iki kurtarışla gol izni vermedi.
Sıkıntımız Coman ve Griezmann oluyordu bu dakikalarda. Öne pasla çıkamıyorduk, orta sahamızın defansif ağırlıklı olması da bunda etkendi. 15-35. dakikalar arası Fransızlar topa % 60 ile sahip olunca Griezmann dışında, Sissoko da pozisyona giriyor, duran top dahil verdiğimiz 4 pozisyonda Mert 3 kez başarılı oluyordu. Griezmann'ın uzak şut denemesi de bizde kalp çarpıntısı yapıyordu. Tek bir şutumuzun; o da son dakikalarda geldiği ilk yarıyı kalemizde 13 şut görüp ama gol yemeden kapatmak şansla karışık başarı idi.
2. yarıya Hakan-Okay değişikliği ile başladık. Sakatlıktan Zeki çıktı, Kaan girdi. Daha iyiydik. Hakan'ın önüne bıraktığı topla Burak ile ilk, Ozan ile ikinci gol pozisyonumuzu bulduk.
Seyircimiz stadı zaten Türkiye atmosferine sokmuştu.
Merih ve Mert sahanın en iyileriydi.
Fransa değişikliği ancak 72. dakikada hatırladı. Giroud girdi. Duran topları karşılamada sıkıntı yaşıyorduk, golü de Giroud kornerden attı. Son hamle Cenk-Ozan oldu. Duran toptan gol beklediğimi Twitter'dan yazmıştım.
Oyuna sonradan dahil olan iki adamdan Hakan şahane ortaladı, Kaan da kafayla tamamladı ve Mehmetçik selamını yine çaktık.
Bu şartlarda alınan bu sonuç büyük bir başarı. Şenol hocama ve aslan parçası çocuklarımıza minnet ve teşekkürlerimizle.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor