14 Ocak 2010 | Perşembe

Kış uykusu!

Olimpiyat Stadı'nda bile koşmayan futbolcuyu sopayla dövmek lazım! Hava öyle soğuk, rüzgar o kadar sert esiyor ki bizi bıraksalar koşacağız! Sarı-lacivertliler devre arası hazırlıklarını yapıyor. Futbolcular yoğun idman temposundan yorgun düşmüş. Ama kötü futbolun mazereti bu olamaz. Fenerbahçe takımı büyükle büyük, küçükle küçük olmasını seviyor! Yabancı biri, sahada oynanan futbolu görse Tokatspor'un 2. Lig'de oynadığına inanmaz. F.Bahçe'nin iki büyük eksiği dün gece iyice gün yüzüne çıktı. Biri kalede, diğeri forvette... Volkan Demirel'in oynamadığı maçlarda kaleye geçecek olan Volkan Babacan bana hiç güven vermiyor. Lig uzun bir maraton... Bunun hastalığı, sakatlığı, cezalı olma durumu var. Babacan, Süper Lig liderinin yedek kalecisi olamaz. Dün gece kaleciliğin olmazsa olmazı yer tutmayı bile beceremedi. Diğer eksiklik ise herkesin malumu forvet hattında.

Yönetim hızlanmalı
İlk yarı boyunca Alex ve Özer, Tokat defansının arasına bir sürü top attılar. Ancak Güiza zamanlama hatası yüzünden bunları pozisyon bile olamadan harcadı. Sarı-lacivertlilerde bir başka dikkatimi çeken ise sağ bekte Gökhan'ın yerinde oynayan Bekir'e yapılan muameleydi. Topu ayağına alan Bekir'i görünce vebalı sanıyor, atmıyor! Sanırım bu Bekir'e olan güvensizlikten kaynaklanıyor. Tokatspor orta sahayı kalabalık tutarak alan daralttı. Biraz cesaret bulup F.Bahçe'nin üzerine gittiği dakikalarda da golleri buldular. Mütevazı bir Anadolu takımının bu mücadelesi övgüyü hak ediyor. Alex ve Mehmet Topuz F.Bahçe'nin hazır görünen isimleriydi. Özellikle Alex'in takımının 3. golünde yaptığı "yalancı ofsayt" hareketi görülmeye değerdi. Bütün Tokat savunmasını oyundan düşürdü. Topa dokunmadan Güiza'ya asist yaptı desek yeridir! F.Bahçe yönetiminin yapılacak transferlerle ilgili elini çabuk tutması gerekiyor. Bugün devre arasının kampının ikinci bölümü için Antalya'ya gidiyoruz. Yeni transferin kampa katılarak takım arkadaşlarıyla kaynaşması şart.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor