08 Şubat 2010 | Pazartesi

Zavallı hakem

Rakip G.Saray'ın puan kaybettiği hafta alınacak galibiyet F.Bahçe için önemliydi. Eminim birçoğunuz maç öncesi F.Bahçe'nin son haftalardaki performansına bakarak farklı bir galibiyet bekliyordu. Ama durum hiç öyle değildi. Ziya Doğan'ın takımı son derece dişli çıktı. Orta sahayı kalabalık tutarak özellikle Ayman ve Tjikuzu'yla pres yapan Diyarbakır, F.Bahçe'nin pas trafiğini kilitledi. Mücadele gücü yüksek maç özellikle "işçi arıların" öne çıktığı bir karşılaşma oldu. F.Bahçe'de Bilica sahada basmadık yer bırakmadı. Ancak maçta en çok konuşulacak isim hiç kuşkusuz hakem Koray Gençerler'di. Ben bir hakemin maçın böylesine "içine ettiği" karşılaşma görmedim!

Tek rakip kötü saha
Kırmızı kartları, penaltıları, sarı kartları vermedi. Saha içerisinde neredeyse her futbolcudan fırça yedi! Oyuncular isyan etmekte haklıydı. Yaptığı hataların altında ezildi. Ezildikçe saçmaladı. Maçın sonuna eklenen 5 dakikayı bile oynatmaktan acizdi! Alex sezonun ikinci yarısına hiç iyi başlamadı. Maçları "öylesine" oynuyor. İkinci yarıya daha baskılı başlayan taraf sarı-lacivertli ekipti. Oyunu Diyarbakır yarı sahasına yıktı. Ancak arka taraf çok boş kalınca kalesinde pozisyonlar gördü. Esas önemli nokta ise geriye düşülmesine rağmen takımın kazanma isteğiydi. Her hafta yazıyorum; zemin F.Bahçe'nin rakibi oldu diye... Geçen hafta Uğur bu hafta da Lugano ve Özer sakatlandı. Maçları başka sahaya almak zor mu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor