23 Şubat 2010 | Salı

Yeter artık!

Cristian atıyor, Lugano, Vederson atıyor. Pozisyona girse Volkan da atacak! Ama o bir türlü atamıyor. Top süremiyor, adam eksiltemiyor, topu bile kontrol edemiyor! Ama yıllık 3 milyon 500 bin euro'yu aslanlar gibi cebe indiriyor. Geçen gün forumlarda okuduğum bir geyik Güiza'yı çok iyi anlatıyordu. Taraftarın biri, "Ben bu Güiza'yı düğünümde bile oynatmam" yazmış! Peki bu kadar gol kaçıran, taraftarı "aklını kaçırma" noktasına getirten bir oyuncu, üstelik kulübede iki tane gol kralı dururken neden oynar? Daum'un Güiza için bu denli ısrar etmesinin nedenini anlamak mümkün değil! Dün gece F.Bahçe daha karşılaşmanın ilk yarısında 3-4 farkı bulup rahatlayacakken Güiza yüzünden maç gitti! Bana göre Sağlam'ın Zapo'nun yerine İbrahim'i tercih etmesi büyük yanlıştı. Bir stoper bu kadar kolay çalım yer mi? Nitekim Alex çalımı basıp takımını öne geçirdi. Bursaspor Ozan İpek'le, özellikle Gökhan Gönül'ün savunduğu kanattan oynadı.

Kara kara düşünüyorlar!

Bunun en büyük nedeni Gökhan'ın hücuma çıkma sevdasıydı. Özer sakatlanıp çıkınca Daum Önder'i sağ beke, Gökhan'ı açığa aldı. Ama sağ kanadın sıkıntısı daha da büyüdü. Gökhan'ın eskisi gibi önce görevini yapıp, sonra hücuma çıkması gerekiyor. Yoksa her zaman,"sağlam" dediğimiz sağ kanat F.Bahçe'nin başına daha çok dert açacak. Orta sahada Emre yalnız başına savaşıyor, Cristian'a bir haller olmuş! İddia ediyorum F.Bahçe, Lugano'nun olmadığı her maçta en az iki gol yer! Bursasporlu oyuncular akıllı oynayarak maçı kazandı. Geride olmalarına rağmen akıllıca ve sabırla kontratak yaptılar. Sabrın karşılığını galip gelerek aldılar. F.Bahçe 2-0 önde olduğu maçı rakibine hediye etti. Devre arası, "Kadro şampiyonluk için yeter" diyerek transfer yapmayanlar acaba şimdi ne düşünüyor? Söyleyeyim;"kara kara" düşünüyorlar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor