01 Mart 2010 | Pazartesi

Daum'un aklı!

Son 6 resmi maçı kazanamayan sarı-lacivertliler, Avrupa yarasını sarmak için sahadaydı. Daum yine bir "dahilik" yapmış, Deniz'e bu kez sağ açıkta görev vermiş. F.Bahçe'de ne jokerler varmış da bizim haberimiz yokmuş! Deniz futbol stili olarak gol atmaya değil "attırmamaya" programlı bir oyuncu. Libero, sol bek, sağ bek oynaması tamam ama kanatta oynaması bana garip geldi. Nitekim Daumbu kararının yanlış olduğunu ikinci yarı gördü ve gerekli değişiklikleri yaptı. F.Bahçe defansı yine bildik bir gol yiyerek maça başladı. Savunmanın arasına atılan bütün toplar sezon başından bu yana tehlike oluyor. Bir teknik adam bunu nasıl göremez? Bu kadar sakat ve cezalı arasında neden Deivid'in oynayamadığını dün anladım. Brezilyalı hem kilo almış, hem hazır değil. Şu haliyle sahaya çıkması bile hata! Semih ve Güiza kanatta da oyunu oynayabilecek futbolcular. Ama gelin görün ki "bizim dahi" bunu düşünemiyor!

Kondisyonları yetersiz

F.Bahçe'de yıllardır kanattan yapılacak ortalara kafa vuracak adam yok. Bu eksikliği uzun zamandır yaşıyor. Dün kanattan gelen bütün ortaları Barbosa ve Vinicius topladılar. Sarı-lacivertli oyunculara top göstermediler. Belediye takımının da eksikleri vardı. Buna rağmen sabırla mücadele ederek ve bol pas yaparak galip gelmeyi bildiler. F.Bahçe ikinci yarının başında kurduğu baskıyla Alex'in müthiş golünü buldu. Ancak kondisyonları yetmedi. 70'ten sonra oyundan düşüyorlar. Daum'un çalıştırdığı takımların ne kadar güçlü olduğu bilinen bir gerçek. Ama bu sezon ne olduysa futbolcuların son dakikalarda yürüyecek hali kalmıyor. Avrupa'ya veda eden sarı- lacivertliler böyle giderse lige de havlu atacak. Bunca sakat ve cezalının arasında kırmızı kart gören Alex, bu hafta yok! Bakalım dahi Daum bir sonraki maçta Deniz'i nerede oynatacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor