03 Mart 2010 | Çarşamba

Brütüs'lere inat

F.Bahçe'de işler kötü gidiyor. Bunu ben dahil onlarca spor yazarı her gün köşesinde yazıyor. Ancak şu sıralar en çok dikkatimi çeken "F.Bahçeli olup da F.Bahçe'nin başarısız olmasını" isteyenlerin sayısının çokluğu. Bu tayfanın asıl derdi başkan Aziz Yıldırım'la! Amaçları, verdiği 3 yıl üst üste şampiyonluk sözünü Yıldırım'a yedirtmek! Zannediyorlar ki bu yıl şampiyonluk gelmezse Yıldırım görevi bırakacak. Daha çok beklerler! Sezon başı üç büyük kulübün başkanına sorsanız, "Hedefiniz nedir?" diye kesinlikle, "Şampiyonluk" diyeceklerdir. Adnan Polat'ın, Yıldırım Demirören'in, "Biz bu sene şampiyonluğu düşünmüyoruz. 3. olacağız" diye konuşmaları mümkün mü? Aziz başkan çıkmış bu hedefi dillendirmiş. Takımına, ekibine olan güvenini kameralar önünde söylemiş. Yıldırım'ın yaptığı yanlışlıklar elbette var. Bunlarla ilgili bir sürü yazı da yazdım. Ama sadece 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü verip kendini bağladı diye onu asla eleştirmem.

"İnşallah kaybederiz"
Bir köşede ellerini ovuşturarak ortalığın iyice karışmasını bekleyenler, F.Bahçe'ye rakiplerinden daha çok zarar veriyor. Bir G.Saraylı'nın bir Beşiktaşlı'nın Aziz başkanın gitmesini istemesi çok normaldir. 'Çakma Fenerliler' rakiplerin kayığına binerek Yıldırım'a vuruyor. Emin olun, "İnşallah bu hafta yine puan kaybederiz" diyenler bile var. Takımı, yapılan-yapılmayan transferleri eleştirelim ama sadece söz verdi diye başkanı harcamayalım. Buradan Aziz başkana bir sözüm var. Çık, şampiyon olamama durumunda başkanlığı bırakmayacağını açıkla. Kimse seni bunun için eleştiremez. Şampiyon olunamadığı için başkanlık bırakılsa her sezon iki büyük kulübün başkanı değişir! Bırakmayacağını açıkla ki; kulübün içindeki Brütüslerin hevesleri kursağında kalsın. Yapacağın bu açıklama kötü giden takımın üzerindeki baskıyı da hafifletecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor