21 Haziran 2010 | Pazartesi

Her şey para mı?

Daum konusu artık kabak tadı vermeye başladı. Rezillik diz boyu! Konuyu sadece biz değil, dünya spor kamuoyu da izliyor. İş her geçen gün daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor.
Daum'a tazminat vermemek için çırpınanlar, istedikleri kamuoyunu oluşturdular.
Daum kötü adam... Daum paragöz... Daum yüzsüz... Peki, hırsızın hiç mi günahı yok? Ona "kapı gibi" sözleşme yaptıranların...
Şimdi söyleyeceklerimi iyice bir düşünün. Bir iş yeriyle 3 yıllık sözleşme yaptınız. Ancak işveren sözleşme zamanı dolmadan ve tazminat vermeden sizi kapı önüne koymak istedi. Ne hissedersiniz?
Daum konusu basitçe bundan ibarettir.
Fenerbahçe yönetimi, köylü kurnazlığı yaparak ve kamuoyu oluşturarak yapılan yanlışlığı temizlemeye çalışıyor.
Başkan Yıldırım, "Fenerbahçe'nin parasını kimseye yedirmem" tavırlarında...
Oysa Fenerbahçe'nin çıkarlarını, taraftarın boğazından keserek Fenerium'lara yatırdığı paraları, antrenör ve futbolculara imza attırırken düşünmesi gerekiyor. İş işten geçtikten sonra değil!

Masada anlaşın
Şimdi masanın etrafında başkan Yıldırım ve avukat Şekip Mosturoğlu, mukavelede açık arıyorlar! "Sağlık problemi" dediler, adam sağlık kontrolünden turp gibi çıktı. "Aykut Kocaman'ın altında çalışacaksın" dediler, sözleşmede, "Sadece A Takım teknik direktörü olur" diye madde var.
Anlayacağınız boşa koydular dolmadı, doluya koydular almadı! Sonunda resmi siteden, "Daum'la yola devam" açıklaması yaptılar.
Yeni hedef psikolojik baskı yaparak Alman teknik adamı yıldırmak!
Ben Daum'u çok iyi tanırım. Bu tip kurnazlıklara pabuç bırakacak bir adam değil.
Oyunu yönetimin kurallarına göre oynadığını, Samandıra'da mesaiye başlayarak gösterdi.
İki tarafın bu, "köprü üstünde karşılaşan iki inatçı keçi" tavrı en çok da Fenerbahçe'ye zarar veriyor.
Koskoca kulübün daha nerede kamp yapacağı, hangi oyuncuları transfer edeceği, takımın hocasının kim olacağı belli değil.
Yeter artık! Daum'la şeytanlık yaparak değil, masaya oturarak anlaşın. Makul bir tazminat rakamı belirleyip yolları ayırın.
Sonra da bu konuyla ilgili Fenerbahçe'ye ne kadar manevi zarar verdiğinizi bir hesaplayın.
Unutmayın, her şey para değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor