20 Temmuz 2010 | Salı

Ya kavga olursa?

Geçtiğimiz gün F.Bahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ın görevinin başında çok fazla kalamayacağını anladım. Bunu neden mi söylüyorum? Aranızdan bana kızanlar olacak eminim… Aykut hoca hiç politik bir adam değil. Tüm duygularını; iyisiyle- kötüsüyle hemen söyleyiveriyor. Köln maçı sonrası yaptığı açıklama gerçekten çok ağırdı. Söylediklerinin nerelere gideceğini hiç düşünmüyor, o anda ne yaşıyorsa karşısındakine direk yansıtıyor. En son söyleyeceğini ilk baştan konuşuyor. Uzun yıllardır F.Bahçe'yi takip ediyorum. Böylesine açık sözlü bir teknik direktörle hiç karşılaşmadım. Ancaaak…. F.Bahçe'de bir Aziz Yıldırım gerçeği var.

AĞZINA SAĞLIK ARAP İSMAİL
Günün birinde Aykut Kocaman ve Yıldırım'ı karşı karşıya getirecek bir durum olursa emin olun Kocaman sözünü esirgemez. Bu da, Yıldırım'ın kabul edebileceği bir husus değil. Aradaki dengenin çok iyi kurulması gerekiyor. Aykut Kocaman'ın ekibinde yer alan İsmail Kartal, Fenerbahçe için şans. Dün idman sonrası ayaküstü kısa bir sohbet yaptık. Hocaya, "F.Bahçe'de futbolcuyken hava nasıldı, şimdi nasıl?" dedim. Cevabı tüm oyunculara ders niteliğindeydi: "Şimdiki futbolcular çok şanslı. Bizim zamanımızda böyle paraları kazanmak hayaldi. Ayağımıza giyecek krampon bulamıyorduk. Şimdi bakıyorum, hepsi en iyilerini giyiyor, en iyi imkanlarla çalışıyor. Bunun kıymetini bilmeleri gerek. Keşke futbola yeni başlamış olsaydım. Gece gündüz demeden devamlı çalışırdım." Ağzına sağlık Arap!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor