29 Temmuz 2010 | Perşembe

Volkan'ın gecesi

Dün gece Volkan'ın yerinde olmak istemezdim.
Önünde Önder, Bilica, Bekir ve Santos'un oynadığı savunmanın kaleciliğini yapmak çok zor. F.Bahçe daha ilk yarıda 5 farklı geriye düşebilirdi. Hücumu iyi yapan, gol yollarında topu içeri sokabilecek oyuncuları bulunan sarı-lacivertlilerde savunmanın hali içler acısı. Eksiklikler olduğunu kabul ediyorum ama F.Bahçe formasını giyen bir oyuncu bunun değerini bilecek. Young Boys karşısında savunmada oynayanların hiç biri bu formayı giymeyi hak etmiyor. Eminim Aykut hoca da bunun farkında Ama ne yapsın? Eldeki malzeme bu! Araya adam kaçırıyor, kolay çalım yiyor, kafa toplarının hepsini rakibe vurduruyorlar! PAF'tan oyuncu alsan eminim daha yürekten oynarlar!

'KOCAMAN ŞANS'
Young Boys koşan, basan, agresif ve futbolun güzelini oynamaya çalışan bir ekip. Neyse ki tecrübesizler!
Zaten sadece akıllıca sonuca gitmeye çalışsalar F.Bahçe'yi korkunç bir skorla İstanbul'a gönderirlerdi. Hele Bienvenu diye bir oyuncuları var; bizim Süper Lig'in her takımında banko oynar. F.Bahçe dün gece çok şanslıydı.
Saldıran, futbolun gereklerini yerine getiren Young Boys, golleri atan F.Bahçe...
Vay anam vay! Bugün gazetelerde "Kocaman şans" yorumları yapılırsa kimse şaşırmasın!
F.Bahçe'de Emre, Stoch ve biraz da Gökhan Ünal ayakta kalan isimlerdi. Tabii Volkan Demirel'i de es geçmeyelim. Saçma sapan kartlar görerek takımını yalnız bırakan Kazım'ın akıllanmadığı her halinden belli! Ama bu kırmızının takımın gidişatı açısından olumlu olduğunu söyleyebilirim. Sarı-lacivertliler İstanbul'da "gerçek" 11'iyle bu takımı geçer. Buna şüphe yok.
Ancak Şampiyonlar Ligi'nde bu savunmayla ileri gitme ihtimali yok. Haberiniz ola!
MAÇIN ADAMI: Volkan mükemmeldi.
Defansın verdiği açıkları duvar örerek kapattı. Savunmanın aralarında para toplayıp Volkan'a yemek ısmarlaması gerek. Zira onları da kurtardı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor