05 Ağustos 2010 | Perşembe

Kimseyi kandırmayın

Koskoca F.Bahçe'nin forvetini bitik Gökhan Ünal'a bırakanlar utansın! Tatilini uzattıkça uzatan Lugano'yu bir türlü döndüremeyen, geldikten sonra da sakatlığıyla ilgili teşhisi bir türlü koyamayanlar utansın!
Aykut Kocaman'da hiçbir şekilde suç bulmuyorum.
Suçlu Kocaman'ın eline gereken kadroyu zamanında bir türlü veremeyen F.Bahçe yönetimidir. Young Boys, kurulu, dinç ve beraber savunup, beraber hücum yapan bir ekip.
İlk yarı boyunca topu daha çok ayağında tutan sarı-lacivertliler, buna rağmen bir tane tehlikeli hücum yapmayarak ilginç bir rekora imza attı. Gol pozisyonlarına giren hep İsviçre ekibiydi.
Her daim kurtarıcı Alex sahanın en kötü isimlerinden biri olunca, F.Bahçe orta sahasında gol pozisyonu üretecek kimse kalmadı.

11 YILDIR İŞİ ÖĞRENEMEMİŞ
Biraz Stoch biraz Dia gerisi fasa fiso! Topu alan yanındakine vermekten aciz! Dia'dan biraz bahsedelim. İyi durumdaki bir Gökhan Gönül'le her takımın sol kanadını felç ederler.
Hızlı, fuleli, adam eksiltebilen bir oyuncu. Ancak takım kötü olunca onun da varlığı pek bir şeye yaramadı. Bekir'le hiç anlaşamadılar. Hücuma çıkıp "geri dönememe" korkusu yaşayan Bekir, Dia'ya destek olmadı. Ama en önemli problemin hala transferi bitirilemeyen forvet mevkiinde olduğunu söyleyebilirim. Kimse bana, "Bu işler öyle kolay değil. Ha deyince transfer olmuyor" demesin. Transferi son zamana bırakırsanız, B-C planlarınız yoksa ağlamaya da hakkınız yok! Edirne'nin ötesinde bu işler 6 ay öncesinden bağlanıyor. 11 yıldır kulübü yönetip, transferi öğrenememek ne menem bir iştir anlamak mümkün değil!
F.Bahçe yapılan bu yanlışlıklarla Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Her sezon yaşanan başarısızlığı teknik direktörlere bağlayanlar artık gerçeği görmeli. Dünkü maç sonrası, "Yönetim istifa" diye bağıran taraftarlar artık her şeyin farkında. Kimseyi kandıramazsınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor