08 Eylül 2010 | Çarşamba

Niang, Okçu olmaz

Fenerbahçe'nin baş belası Güiza, "oynadığı tüm oyunlara" rağmen takımda kaldı. Başkan Aziz Yıldırım, İspanyol futbolcunun yaptığı taktiksel hamleleri deyim yerindeyse yemeyerek, onu ucuza kapatmak isteyenlerin elini boş bıraktı. Bana sorarsanız Güiza'nın 3'e 5'e bakılmadan, zarar da edilse satılması gerekiyordu. Zira onun takıma vereceği zarar, milyon dolarlarla ölçülemez! Hazırlık çalışmaları başladı başlayalı yaptıklarıyla bunu gözler önüne seriyor. Kafasına göre idmanlara çıkan, ameliyat olmak yerine tatil yapan Güiza, takım içi arkadaşlığa da darbe vuruyor. Emin olun sarı-lacivertli oyuncuların muhabbetlerinin çoğu onunla ilgili... Konuştuğum futbolcular, "Ağabey, bu adamın ne özelliği var? Tıkır tıkır parasını alıp yan gelip yatıyor. İdmanlara bile çıkmıyor. Bunu biz yapsak çoktan kapının önüne koyarlardı" diyorlar.

20 golün üzerine çıkar

Yerden göğe kadar haklılar... Adalet mefhumunun ortadan kalktığı bir yerde başarıdan söz edilemez. Hazret şimdi de çıkmış, "Niang'da benim durumuma düşecek. Bu sistemde gol atmak çok zor" açıklaması yapmış! Altı pastan topu dışarı vurmanın sistemle ne alakası var? Niang kesinlikle bir Güiza olmaz! Güiza'da olmayan onlarca farklı özelliği var. Adam eksiltebiliyor, hızlı, güçlü, hava toplarına hakim ve son vuruşları gerçekten çok iyi... Fenerbahahçeli taraftarlar rahat olsunlar. Niang bu sene kesin olarak 20 golün üzerine çıkar. Sistemi suçlayarak başarısızlığına kılıf arayan Güiza'nın bu takımda forma giymesi artık imkansız. Aykut Kocaman'ın ona bakışını bildiğim için bunu söylüyorum. Fenerbahçe yönetiminin, "Zarar etmeyelim. Güiza'nın piyasasını düşürmeyelim" gibi düşüncelerden bir an önce sıyrılması gerekiyor. Onun yaptıklarının yarısını Semih yapsa nasıl davranırdınız? Bence bunu düşünün!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor