24 Eylül 2010 | Cuma

Düğün ve cenaze

Düğün ve cenaze... Bir insanın karşılaşacağı en "özel" anlardır. Ben dostlarımın ve tüm sevdiklerimin bu önemli günlerinde yanlarında olmaya gayret ederim. Tabii onlardan da bunu beklerim. Zira bu zamanlar dostluğun, arkadaşlığın "gerçekliğinin" ortaya çıktığı günlerdir. Konuyu getireceğim yer şu kriz haline gelen Volkan Demirel'in düğünü... Ali Şen'in geleceğini duyan Aziz başkan, "O gelirse ben düğününe gelmem, şahidin de olmam" demiş. Vay anam vay! Böyle söyleyerek futbolcusunu en mutlu gününde, iki Fenerbahçe başkanının arasında bırakan Yıldırım yanlış yapmıştır. Ali Şen'le konuşmama, birlikte yemek yememe, derdini paylaşmama hakkı vardır. Ama bir Fenerbahçe futbolcusunu, üstelik halen başkanken bu şekilde"tehdit" etmesi abesle iştigaldir. Burada en zor durumda kalan Volkan'dır. Bir yanda onun sözleşmesini imzalayan, transfer parasını, primini veren Yıldırım, öte yanda da hiç birlikte çalışmadığı halde gönülden bağlı olduğu Ali Şen! Volkan Demirel, seçimini ekmeğinden yana yapmış ve tercihini "patronundan" yana kullanmıştır.

Biraz daha hoşgörü
Allah gecinden versin, bir Fenerbahçe futbolcusunun ailesinden biri vefat etse, başkan Yıldırım cenaze konusunda da aynı hareketi yapabilecek mi? Ali Şen'in katıldığı düğüne katılmayan Yıldırım, onun gittiği cenazeye gider mi? Ya da işi daha ileri götürelim.... Ali Şen, Aziz başkanın bir yakınının cenazesine başsağlığı için gelse, Yıldırım'ın tavrı ne olur? Eski bir F.Bahçe başkanı hakkın rahmetine kavuşsa, o an görevde olan F.Bahçe başkanı cenazeye katılmaz mı? Sorular, sorular... Hepimiz insanız. Hepimizin birbirine ihtiyacı var. Gün gelir ölüm geldiğinde herkes arkasından okunacak dualara ihtiyaç duyar. Kimin okuduğu çok da önemli değil. Biraz daha anlayış ve hoşgörü Aziz başkan!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor