03 Ekim 2010 | Pazar

Kral geliyor!

Geçen hafta Kasımpaşa karşısında farklı kazanan ama savunması düşündüren F.Bahçe, dün daha derli topluydu. Sadece gol için saldıran takım gitmiş, yerine savunmayı da düşünen bir ekip gelmiş. Aykut hoca, geçen haftaya kadar futbolculuğunda olduğu gibi hep golü düşünüyordu. Ancak 'teknik direktör' Kocaman, savunmayı da iyi kurması gerektiğini sonunda anladı.
Yobo, Lugano'ya alıştı. Nerede duracağını biliyor, ayağına ve hava toplarına hakim. Kademeye de çok iyi giriyor. Önceleri olduğu gibi araya adam kaçırmıyorlar. Defansta tek aksayan adam Caner'di. G.Birliği'nin cılız atakları hep onun kanadından geldi. Yobo ve Lugano'nun yakaladığı uyuma ayak uyduramadı.
Zaman zaman yapılan ofsayt taktiğini bozarak takım arkadaşlarından fırça yedi.

Gökhan'ın hakkını verelim...
G.Birliği
oyuna haddini bilerek başladı... Savunmayı sağlam tutup, kontrataklarla gol aradı.
Ancak F.Bahçe'nin bireysel yetenekli ve hızlı oyuncuları Dia ve Niang karşısında çaresiz kaldı.
Taraftar, Niang'a her geçen gün daha çok aşık oluyor! O da bu sevgiyi karşılıksız bırakmıyor.
Henüz 6. haftada 7 gol atan Senegalli, sezon bittiğinde 30 golü rahat bulur. 'Kralların takımı' bu sezon yeni kralını alkışlar.
Hemşehrisi Dia ise rakip savunmaların korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Öylesine hızlı ki ya adamı geçiyor ya da mutlaka faul alıyor.
Dün gece orta alanda özellikle Emre ve Cem Can'ın kıran kırana mücadelesi görülmeye değerdi.
İkisine de helal olsun. Gökhan Gönül'ün de hakkını verelim. Hem defansta hem ofansta çok çalıştı. Maçın yıldızları arasına ismini yazdırdı. Ama Niang'ı seyredince düşünmeden edemiyor insan; şu adamı Avrupa maçlarından elenmeden önce transfer etseydiniz ya!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor