09 Nisan 2011 | Cumartesi

Arda Fener'e!

Şu sıralar herkes Galatasaray'ı ve genç kaptanı Arda Turan'nın durumunu konuşuyor.
Birçok kişi, sarı-kırmızılı takımın küme düşme potasına gelmesinin sorumlusu olarak Arda'yı görüyorlar! Arda kuşkusuz Türkiye'nin en iyi futbolcularından biri. Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın onu ne kadar transfer etmek istediğini bilmeyen yok.
Yıldırım, bunun için yıllar önce Adnan Polat'a resmi teklif yaptı. Ama olmadı.
Şimdilerde Arda'nın yurtdışına transferiyle ilgili haberler çıkıyor. Arda, Galatasaray'da mutsuz. Kendine olan güvenini kaybetti ve resmi olmasa bile kafasında Galatasaray'ı çoktan bitirdi. Onu vitrine çıkaranlar, allayıp pullayanlar sırtını dönmüş durumda. Verilen kaptanlık pazu bandına yakışmadığını söyleyenler bile var!
Yurtdışında "büyük" takımlardan birine gidecekse sözüm yok. Ama Tuncay Şanlı gibi kariyerini bitirebilecek bir takıma giderse bence büyük yanlış yapar.
Arda Turan'nın şu anda maddi-manevi en iyi transferi yapabileceği takım kesinlikle Fenerbahçe'den başkası değildir. Aziz başkan onu transfer edebilmek için hazır bekliyor. Alacağı tepkileri düşünmesin bile!

Bazı önemli duyumlar aldım
Fenerbahçe camiası, Galatasaray'a benzemez!
Sonuna kadar sahip çıktığının yanında olur. Emre örneğini hepimiz gördük.
Başkan Yıldırım her daim onun arkasında oldu.
Taraftar ona sonuna kadar destek verdi. Emin olun futbolu bıraktığında, "Fenerbahçeli Emre" olarak hatırlanacaktır. G.Saray kariyeri kimsenin aklına bile gelmeyecek.
Arda, Fenerbahçe taraftarının da sevdiği ve takımda görmek istediği bir oyuncu.
İyice düşünüp Fenerbahçe'de oynamayı kabul ederse, hem kendisine sahip çıkmayanlara iyi bir cevap verecek hem de yıldızını yeniden parlatma fırsatı bulacak.
Daha çok genç. Fenerbahçe'den Avrupa'nın dev kulüplerinden birine giderek hayallerini gerçekleştirebilir. "Tepki alırım, yerden yere vurulurum" diye düşünmesin bile.
Fenerbahçe camiası kendisine hizmet eden herkesi bağrına bastı, onu da basar.
Böyle bir yazı nereden mi çıktı? Bir takım şeyler duydum da ondan!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor