10 Ocak 2012 | Salı

Stoch'un gecesi

Her zaman Alex'in F.Bahçe için ne kadar önemli olduğunu konuşuruz. Ama dün gece Emre'nin Alex'den daha önemli olduğu gördük. O olmayınca orta saha düşüyor. Emre hem defanstan top alıp ileri taşıyor, hem de takımın orta sahadaki pas trafiğine yüzde yüz etki ediyor. Gökay fizik olarak henüz yeterli değil. Cristian'ın da top kesmekten başka önemli bir özelliğinin olmadığını biliyoruz. Hal böyle olunca ilk yarı sahanın hakimi G.Antepspor oldu. F.Bahçe'de Stoch dışında kazanmayı isteyen bir isim göremedim. Sol kanattan yaptığı hızlı bindirmeler, Antep ekibinin 10 kişi kalmasına yol açtı.

Faul yapmak şart
Faul yapmadan durdurulması zor. Bu özelliğini iyi kullanarak takımının galip gelmesini sağladı. Dikine oynuyor, dar alanda çalım atıyor, kaleyi gördüğünde vuruyor. Aykut hoca onu savunma yönü zayıf olduğu için çok eleştirmişti. Ama dün "sadece golü" düşünen bir oyuncusu olduğu için eminim mutlu olmuştur! F.Bahçe dün gece kazandı kazanmasına ancak bunda en büyük neden rakibin eksik kalmasıydı. Takımın iyi oynadığını söylemek çok zor. Eğer takviye yapılmazsa bundan sonra 11'e 11 oynanan her maçta puan kaybetmeleri muhtemel!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor