26 Ocak 2012 | Perşembe

Kara bir leke

Hep söylüyorum; F.Bahçeli futbolcuların ortası yok diye... Nerede iki haftadır takımı sırtlayan Caner ve Stoch? Belediye karşısında esameleri okunmadı!
Maça 1-0 mağlup başlayan sarı-lacivertli takım, ilk yarı boyunca sadece yan pas yapabildi.
Adam değil, "alan" savunan İstanbul BŞB'li oyuncular, orta sahada bol pas yaparak F.Bahçe'nin oyuna hakimiyet kurmasını engelledi.
Aykut Kocaman'ın bazı isimlerde ısrarcı davrandığını söyleyebilirim. Mehmet Topuz, Gökhan ve Ziegler'de inat etmesi takıma zarar veriyor.
Ziegler'e özellikle bir parantez açmak istiyorum. Dün Belediye'nin sağ kanadında oynayan Visca ile yaptığı bütün mücadeleleri kaybetti. Arkasına çok fazla adam kaçırıyor.
F.Bahçe yönetimi bu adamın bonservisini alırsa büyük yanlış yapar!

PEKİ YA KAYBEDERSEN!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ikinci yarının başında herkesi şaşkına çeviren inanılmaz bir değişiklik yaptı. Bilica'yı oyundan alıp, onun yerine Ziegler'i çekerek üçlü savunmaya dönen Kocaman'ın bu hamlesi teknik adamlık kariyerinin kara lekesi olacaktır.
Arka arkaya pozisyonlar bulan ev sahibi takım karşısında tarihi bir hezimet işten bile değildi. Bu tip uçuk oyuncu değişiklikleri teknik direktörü rezil de eder vezir de...
Maçı kazansan dahi derler, kaybedersen...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor