13 Şubat 2012 | Pazartesi

Kocaman hatalar

Maça başlarken Aykut Kocaman'ın iyi bir kadrosu, Bülent Korkmaz'ın ise maçı kazanmak için iyi bir taktiği vardı. Alex'i, Ragued'le adam adama oynatan Bülent Korkmaz, Cernat'ın F.Bahçe defansının arkasına atacağı topları Mehmet Yıldız'la buluşturarak gole gitmeyi planlıyordu.
Hep iddia ediyorum; F.Bahçe savunmasının üzerine giden her takım mutlaka gol bulur. Özellikle ilk yarıda Mehmet Yıldız sarı-lacivertli defans oyuncularına zor anlar yaşattı.

MAHKUM OYNADI
Dakikalar 35'i gösterirken Karabük'ün 6 köşe vuruşuna karşın F.Bahçe sadece 1 korner atışı kullanabilmişti. Bu istatistik bile sarı-lacivertli ekibin ne kadar mahkum oynadığını gözler önüne seriyor. Artık takımla "oynamayı" alışkanlık haline getiren Aykut hocanın şapkasından bu hafta çıkan tavşan Caner'in sağ kanatta oynamasıydı!
Kaybedilen her maç sonrası yaptığı, "şike soruşturması ortamında herkesin morali bozuk" açıklaması artık kimseyi tatmin etmiyor. Taktiksel hatalar ve yanlış oyuncu tercihleri takımın puan kaybetmesine neden oluyor. Aykut hocanın kendi öz eleştirisini yapma zamanıdır artık...
Kaybedilen her puanı saha dışı faktörlere bağlamak sağlıklı bir düşünce değil.
Son bölümünde ise 4 hücumcu ile pozisyona bile girilemedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor