27 Mart 2012 | Salı

Yalanlar yalanlar...

Gökhan Gönül geçtiğimiz gün yaptığım bir haber üzerine kendi internet sitesinden açıklama yayınladı.
O gün kulübün sitesinden haberi yalanlatamamış olacak ki; bir de twitter'da beni hedef göstermiş! Bak sevgili Gökhan; sen kısa pantolonla gezerken ben bu işi yapıyordum.
Senin Ankara'dan geldiğin günleri biliyorum. Futbolunu bugüne kadar hep takdir ettim, seni hep destekledim. Bence hâlâ Türkiye'nin en iyi sağ bekisin.
Bu sezon yerlerde sürünmene rağmen...
Sezon başında takımdan ayrılmak istedin; yazdık, yalan dedin! 3 Temmuz'un ardından bütün takım arkadaşların takımda bedava kalmaya hazırken sen gitmek için yırtındın.
Kulüp, Valencia'nın verdiği parayı az bulmasına rağmen, "İlle de beni satın" demedin mi? İşin olmayınca, "Ben Fenerbahçe'nin askeriyim" sözlerini belki taraftar yer ama ben yemedim!

İŞİNİ YAP, TOPUNU OYNA
Antrenman sevmediğini, haftada en fazla iki idmana (o da zoraki) çıktığını herkes biliyor.
Gerçi sen buna da yalan dersin! Haberin olsun; hocaların senin için, "Gökhan çok az antrenman yapıyor. Bu gidişle futbol yaşantısını erken bitirmek zorunda kalabilir" diyor.
Düzensiz özel hayatın, günde bir paket sigara içmen beni ilgilendirmez, ben sahadaki performansına bakarım. Ama bu şekilde devam edersen hem Fenerbahçe hem de Türk futbolu bir yıldız kaybedecek.
Sağa sola gazetecileri hedef göstereceğine işini yap, topunu oyna! Eğer böyle yaparsan başta ben olmak üzere herkesin ağzını kapatırsın.
Yoksa, başkalarına "yalancı" diye diye yalan olursun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor