13 Mayıs 2012 | Pazar

Alkışlar Fener'e

Zor maçların en zoruydu dün gece oynanan... 3 Temmuz'un ardından takım kalitesi olarak çok zayıflayan Fenerbahçe'nin şampiyonluk iddiasını son maça kadar sürdürmesi bile sarı-lacivertlileri bu maçtan önce taraftarının gönlünde şampiyon yapmıştı.
Denizli ve Trabzon karşılaşmalarıyla son anda iki şampiyonluk kaybeden Fenerahçe bu kez işi bitirmek istiyordu.
Maçın ilk yarısında inanılmaz bir Fenerbahçe üstünlüğü vardı. Ayağa pas yaparak oyun hakimiyetini alan sarılacivertli futbolcular panikten gol atmayı başaramadı.
Bu kadar istekli bir takımın final paslarında hep yanlış tercihi yapması inanılmazdı.
Oyunu kendi sahasında kabul eden Galatasaraylı futbolcular maçı değil şampiyonluğu kazanma peşindeydi.

AVUŞLARI PATLARCASINA
Şampiyonluk maçında saçmasapan bir kart görerek takımını yanlız bırakan Dia hiçbir zaman affedilmeyecek.
İyi başladığı maçı kötü bitirdi.
Hiçbir futbolcunun böylesine önemli bir maçta keyfi kart görmeye hakkı yok. Takımın gol için bastırdığı dakikalarda oyun dışı kalan Dia'nın yaptığı ihanettir. Ve yaptığı çok önemli bir şampiyonluğa mal olmuştur.
Süper Final'in ilk G.Saray maçında kötü oynayıp kazanan F.Bahçe, bu kez iyi oynayıp şampiyonluğu kaybetti. Hayat böyle birşey işte! Her zaman şampiyon alkışlanmaz ve kupa herşey değildir. Dün gece ikinci takımı avuçları patlarcasına alkışladı herkes... Bu taraftar sizinle gurur duyuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor