02 Ağustos 2012 | Perşembe

Tur zora girdi

Vaslui karşısında ilk yarıda sahaya çıkan kadro ve sistem Aykut Kocaman'ın hazırlık maçlarında dahi denemediği bir sistemdi. Defansı 3'lü kuran Kocaman, bekleri öne çıkararak orta sahayı kalabalık tutmak ve oyunu rakibe kabul ettirmek niyetindeydi.
Ancak Rumen takımının disiplinli futbolu henüz maçın başında Kocaman'ın planlarını bozdu.
Kalabalık hücum edip, pozisyon bulamamak ve bunun karşılığında pozisyon vermek sistemin yanlışlığıydı. Egemen, Topal ve Bekir'le kurulan savunma iyi oynasa bile, rakip kalabalık geldiğinde pozisyon veriyor.
F.Bahçe ceza sahasında sayıca üstün gelen her takım 3'lü savunmaya gol atar. Vaslui'li oyuncuların final paslarını doğru yapamamaları Fener'in şansıydı.

Skorer forvet şart
2. yarı Semih'in yerine Topuz'u alan Kocaman, Kuyt'ı forvete çekince takım arka arkaya pozisyon bulmaya başladı.
Ancak hazırlık maçlarında kendini gösteren forvet problemi dün ayyuka çıktı. Dikkat edin gol değil golcü problemi diyorum.
Zira takımın en çok topu üç direk arasına sokacak bir isme ihtiyacı var. F.Bahçe'nin golünü bir savunma oyuncusu attı. F.Bahçe Avrupa'da devam etmek istiyorsa skorer bir forvet almalı. İyi kapanan, direnci yüksek Vaslui'yi deplasmanda geçmek zor alacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor