14 Ocak 2013 | Pazartesi

Transfere ihtiyaç var

Bir kere iki takım arasında çok büyük bir sıklet farkı olduğunu söylemek gerek!
Bu tip maçlara büyük takımların kafa olarak hazırlanması çok zor. Küçük takımlar ise aksine çok iyi konsantre oluyorlar.
Fenerbahçe maçın daha ilk dakikalarında oyunun kontrolünü eline aldı. Bunda orta sahada çok iyi bir performans ortaya koyan Salih'in payı büyüktü. Genç yaşına rağmen çok sakin...
Hem top çalıyor hem de ayağa oynuyor. Sarı-lacivertliler takımın"en tecrübesizi" sayesinde orta saha üstünlüğünü ele geçirmesine rağmen pozisyon üretmekte zorlandı. En dikkat çekici durum ise kanatların neredeyse hiç çalışmamasıydı.
Orhan kendini sağ açık zannetti zaman zaman...
Hücum etmeye çalışmaktan asli görevini yerine getiremedi.

Kocaman mesaj!
Öyle kötü oynadı ki, o neredeyse 1461 oradan hücum etti!
Sezon başından bu yana yazıyorum" Hasan Ali'nin alternatifi yok" diye... Kadroda olmadığında onun boşluğunu dolduracak kimse yok.
Gökhan Gönül'ün ikinci yarı bir süre sol bek oynamasını Kocaman'ın yönetime verdiği bir mesaj olarak anladım. Zira başka bir açıklaması yok! "Dünyanın en güzel golünü atan" adamın rakip kaleye tek bir şut çekemeden bitirdiği maçta, daha tehlikeli pozisyonlar 1461 Trabzon ekibinden geldi. Maçın özeti Fenerbahçe'nin transfere ihtiyaç duyduğuydu aslında...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor