21 Ocak 2013 | Pazartesi

Şansı vardı

Fenerbahçe savunmasının göbeğinde görev yapan Egemen ve Serdar ikilisinden "birinin" dahi oynaması, en tehlikeli rakip forvetten daha tehlikeli bir durum sarı-lacivertliler için! Ayrıca Volkan kötü, Gökhan kötü, Krasic kötü...
Kupa maçlarının en iyi ismi Salih bile gününde değildi dün gece... Orta sahada Salih-Cristian ikilisi tempoyu düşük tutuyor ve topu ileri taşıyamıyor. Böylesine temposuz bir orta sahanın rakibe sadece pas yaparak kendi oyununu kabul ettirmesi mümkün değildi. Topla oynama oranı üstünlüğünün Fenerbahçe'de olduğu dakikalarda skor 2-0 Elazığ lehineydi!

Konsantrasyon sorunu
İkinci yarı Kocaman'ın yaptığı değişiklikler takıma olumlu yansıdı.
Pozisyon üretici oyuncu yokluğunda Fenerbahçe'nin sistemi 4-4-2 olmalıdır. Kocaman eğer çift forvetle maça başlasaydı galibiyet için yetecek skoru ilk 45 dakikada alabilirdi.
Doğruyu "geç" bulması ancak beraberliği kurtardı. Yine de araya top atabilecek 10 numara eksikliği göze çarpıyor. Sarı-lacivertliler dün gece karambol gol konusunda şanslıydı. Ama her zaman böyle olmaz! Her zaman Orhan Ak'ı bulamazsınız!
Semih'i çok beğendim.
Gol atamamasına rağmen rakip defansın üzerinde hakimiyet kurmayı başardı. Takım ilk yarıları çöpe atmayı alışkanlık haline getirdi. İkinci yarı gaza basıp sonuç almaya çalışıyor. Bu sadece sistemle değil, konsantrasyonla
da ilgili bir problem...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor