22 Şubat 2013 | Cuma

Sonuç önemliydi

Seyircisiz maç Fenerbahçe'nin dezavantajı idi aslında... Umarım bu karşılaşıma F.Bahçe taraftarına ders olur! Seyircisiz maçta dışarıdan atılan meşale "yeni bir seyircisiz maça" neden olursa bu da futbolun tarihine geçer!
Sarı- lacivertlilerin ilk maçta yaşadığı "Meireles Saçmalığı" zora sokmuştu turu aslında...
Ancak iki takım arasında inanılmaz bir siklet farkı var. Zira F.Bahçe ile BATE Borisov'u bir teraziye koysak açık ara Fenerbahçe üstünlüğü sözkonusu...
BATE karşısında kırmızı kartın ardından gerekli hamleleri yapmayan Kocaman'ı suçlamak, "iki ayaklı maçı" anlamayan birinin maç yorumu olabilir!
Kocaman, 180 dakika olarak planladığı maçı çok iyi yönetti ve sadece tura odaklandı.

Kariyeriyle oynamak!
Bu tip maçlarda skordan ziyade "sonuç" önemlidir. Fenerbahçe'nin bu sezon süper ligden çok Avrupa Ligi'ni önemsemesi gerekiyor. Emin olun Avrupa Ligi, Süper Lig şampiyonluğu kadar yakın.
Cristian'ın zaman zaman oynadığı futbolu 90 dakikaya yayması halinde sarı-lacivertlilerin önünde kimse duramaz. Sow, Webo geldiğinden bu yana yerini yadırgıyor. Forvet oyuncuları "istatistilerle" yaşar. Golcü bir futbolcuyu kanatta oynatmak, onun kariyeriyle oynamaktır!
Kocaman ya çift forvet oynatacak takımını ya da Sow'dan vazgeçecek!
Akıllı oyun F.Bahçe'ye turu getirdi. 10 kişilik rakibi evire çevire
yendiklerini söylemek zor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor