10 Mayıs 2013 | Cuma

Yarışan bilir!

Fenerbahçe bir hafta içerisinde hem Süper Lig'e hem de Avrupa Ligi'ne veda etti. Yarışmacı takımların kaderidir bu. Yarışamayan bilmez, anlamaz! Fenerbahçe yarışacak, kazanacak, kaybedecek.
3 kulvarda dolu dizgin giderken alkışlayanlar şimdi, "Aykut Kocaman istifa etmelidir" diyor! Benim kabul edemediğim tam da bu aslında. Kazandığında eline bayrak alıp sokaklara çıkanların, tersi bir durumda en cevval muhalif olmasını hiçbir zaman anlayamadım. Sarı-lacivertli camianın en büyük rakibi kendisidir. Hatta tek rakibi... "İçten pazarlıklı" muhalefetin takımı bir adım ileriye götüremeyecegi gün gibi aşikar. Böyle bir ortamda Aykut Kocaman'ın sezon sonu istifa etmesi en çok Fenerbahçe'ye zarar verir. Çıraklık evresini geride bırakan Kocaman, bu sezon rüştünü ispat etmiştir. Seneye ustalık dönemi olacak.
Fenerbahçe yalnız takımdır.
Taraftarı da, teknik direktörü de...
Kocaman sezon sonu bırakır mı bilemem. Ancak bu dengesiz gürühun lafına bakarak ayrılma kararı verirse ona inanan, güvenen, "F.Bahçe sevdalılarını" büyük hayal kırıklığına uğratır.

***

Alper Potuk transfer döneminin en çok konuşulacak ismi olacak. Değer biçilemiyor! Fenerbahçe'de Alper'in mevkiinde oynayabilecek en az 5 isim sayabiliriz.
Söylenen rakamlara yapılacak Alper transferi parayı çöpe atmaktan başka birşey değil.
Mehmet Topuz transferini hatırlayın. "Güç gösterisi" yerine, ihtiyaca göre transfer yapmak gerekiyor. Gökhan Gönül'ün alternatifi yok, stopere ve belki de bir forvete daha ihtiyaç var.
Böyle bir durumda sırf "rakibe gitmesin" düşüncesiyle oyuncu almayın. Tüccar zihniyetli kulüp başkanlarının yüzünü güldürmeyin.
Harcadığınız para Fenerbahçe taraftarının parasıdır.
Babanızın parası değil...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor