15 Temmuz 2013 | Pazartesi

Yıldırım artık bırakmalı

Malumunuz başkan Aziz Yıldırım birkaç gündür Topuk Yaylası'nda...
Yıldırım'ı uzun yıllardır tanıyan bir gazeteci olarak ilk kez onun yüzünde yorgunluğu gördüm. Futbolcularla, taraftarla bir araya gelmek moralini yükseltti elbette... Ama son iki yılın yorgunluğu yüzüne yansıyordu.
Yıldırım sadece F.Bahçe'nin en uzun süre başkanlık yapan ismi değil, en çok çile çeken başkanı aynı zamanda. Çuvalla parası olan, malımülkü torununun torununa yetecek kadar çok olan bir adamın"F.Bahçe sevdası" uğruna yaşadıkları, aslında içindeki sevdanın büyüklüğünü gözler önüne seriyor.

İsmini silemezler
Yıldırım 62 yaşında... Allah uzun ömür versin, çocuklarına bağışlasın. Bence tüm sıkıntıların, çilelerin ardından başkanlığı bırakmayı düşünmesinin zamanı geldi. Çünkü hem o F.Bahçe'ye, hem de F.Bahçe ona zarar vermeye başladı.
Yıldırım'ın bir seçimle yıkılamayacağını hepimiz biliyoruz.
Olası bir seçimde başkan ceketini koysa kazanır. İki sezondur Fenerbahçe'de futbolun dışında her şey konuşuluyor.
Sarı-lacivertlilerin her şeyden önce normalleşmeye ihtiyacı var. Ancak davalar 'spor kulübünde' spor konuşulmasının önünde engel.
Yıldırım'ın (olası) mahkeme kararıyla değil, kendi isteğiyle başkanlığı bırakması en doğrusu.
Hiçbir mahkeme kararı Yıldırım ismini taraftarın gönlünden silemez ama sanki böylesi daha iyi gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor