25 Şubat 2014 | Salı

19. takım

Hakemler ligin 19. takımı olmuşlar sanki… Tek rakipleri de Fenerbahçe!
Her maç verilmeyen penaltılar, verilen saçma sapan kartlar… Şuna emin ol sevgili okur; ligin şampiyonunu MHKtayin edecek!
Artık ince ince doğramayı bıraktılar, kalın kalın doğruyorlar!
Bu kadar baskı altında oynamak gerçekten kolay değil.
Hüseyin Göçek'in Cristian'a gösterdiği kırmızı kart tam bir komedi. F.Bahçeli oyunculara rahatlıkla gösterebildiği kartları her nedense rakibe gösteremiyor.
Devre arası kampında Ersun Yanal'la konuşurken, "G.Birliği maçına kadar kaybetmezsek açık ara şampiyon oluruz" demişti.
Bugün Yanal'ın planlarının tutmadığı net bir şekilde görülüyor.
Takımda sakat ve cezalı oyuncular vardı. Özellikle sakat oyuncuların sorumlusu bence Ersun hocadır. Yaşlı takıma yapılan ağır salon yüklemeleri, adale sakatlıklarına yol açıyor.

Topal çok iyi oynadı
Dün Fenerbahçe'nin kulübesinde sonradan oyuna girerek skoru değiştirecek bir oyuncu dahi yoktu. Elazığ karşısında takımın en iyisi hiç şüphesiz Mehmet Topal'dı. Hem orta sahadaki görevini yaptı hem de beklerin açıklarını kapattı.
Her yerdeydi Topal… Elazığlı oyuncuların attığı şutlara vücudunu siper etti ve attığı golle beraberliği kurtardı. 10 kişi kalan takımın böylesine direnç göstermesinin tek nedeni "haksızlığa uğramışlık" duygusuydu aslında… Hep yazıyoruz; Fenerbahçe şampiyonluk yolunda sadece rakibi değil hakemleri de yenmeli diye… Dün hakemi yenemedi belki ama savaşarak berabere kaldı!
Arada hala puan farkı var. Yanal ve öğrencileri daha sakin olmalı.
Saha içinde kurulan tuzaklara düşmemeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor