17 Mart 2014 | Pazartesi

Artık bırakmaz

Güdük Necmi, Tulum Hayri, Domdom Ali, Hayta İsmail okulu kırıp gelmişlerdi Fenerbahçe maçına! Sahadaki Fenerbahçe'nin de Hababam'dan farkı yoktu... Son haftaların en iyi isimleri Caner ve
Alper
gününde olmayınca topu rakip sahaya taşımakta zorlandı sarı-lacivertliler... Golün geç gelmesinin en büyük nedeni Emenike'nin egoistliğiydi aslında.
Emenike kendini değil, takımı düşünse ilk yarıda skor üstünlüğü en az 2-3 farkla Fenerbahçe'nin olurdu.
Mehmet Topal'sız bir Fenerbahçe'yi düşünemiyorum bile.
Mehmet'siz neler olabileceğini anlamak için 'onsuz' kalmak gerek.
Son haftaların önemli takımı Erciyes, orta sahada savaştı.
Buldukları gol pozisyonları da Volkan'ın müthiş performansıyla golle sonuçlanmadı. Erciyes'in kalecisi Gökhan'ı da beğendim.
Fenerbahçe seyirci avantajıyla oynayan bir takım oldu.
Deplasmanda puan üstüne puan kaybeden takım, evinde sanki 22 kişi oynuyor!

Rekor kırmak çok zor
Daha düne kadar bu takımın açık ara şampiyon olacağını hatta gol rekoru kıracağını konuşuyorduk.
Ancak zorlu lig yarışında görüldü ki "gol rekorlarını kırmak" kolay değil. Şampiyon olmak, rekorlar kırmak için sadece içerde değil, dışarıda da kazanmak gerek Ersun hoca!
Kuyt, Hababam Sınıfı'nın Veysel Efendisi'ydi! Takımın en yaşlı oyuncusu olmasına rağmen en çok koşan, galibiyeti en çok isteyen ismiydi. "Kuyt Efendi"; şampiyonluk kapısını sonuna kadar açtı. Tıpkı Hababam'ı Fener maçına "yollayan" Veysel Efendi gibi... Bu maç şampiyonluk yolunun kilit maçıydı. Fenerbahçe'nin bundan şampiyonluğu bırakacağını düşünmüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor