20 Mart 2014 | Perşembe

Başarının sırrı

Fenerbahçe şu anda yeniden şampiyonluğun en büyük adayıysa bunda en çok payı olan isim hiç şüphesiz Başkan Aziz Yıldırım'dır.
Ersun Yanal kariyerinde ilk kez büyük takım çalıştırıyor. Bunu kaldıramadığını görüyoruz.
Sarı-lacivertliler deyim yerindeyse çöküş dönemine girdiğinde yaşanan sıkıntıları çözmekte hep aciz kaldı. Liderlik vasfını ortaya koyamadı, takımının haklarını koruyamadı.
G.Birliği maçı öncesi takıma el koyan Aziz Yıldırım yaptığı toplantılarla oyuncuları kafa olarak şampiyonluğa hazırladı.
İşte liderlik böyle bir şey...
Yıldırım, neredeyse her hafta 3 gün Samandıra Tesisleri'ne gelerek idman izliyor, küçük krizleri büyümeden önlüyor.

Takımın her şeyi
Zaman zaman kameralar karşısına geçerek Yanal'ın "yapamadıklarını yapıp" takımının haklarını savunuyor. Yıldırım, sadece başkanı değil bu takımın.
Teknik direktörü, yöneticisi, futbol şube sorumlusu, muhasebecisi, avukatı aynı zamanda...
Ben F.Bahçe için herşeyini ortaya koymuş bir adam görüyorum.
Bizde meşhurdur, "Başkan soyunma odasını bastı" haberleri! Ama bence Yıldırım formayı giyip sahaya çıkmadığı sürece sorun yok!
Ersun Yanal, çok iyi bir teknik direktör olabilir. Belki de dünyanın en iyi hocasıdır. Ama kusura bakmasın liderlik vasıfları için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.

Ne Salih'miş ama...

Bir Salih mevzuudur aldı gidiyor!
Neredeyse dünyanın bütün takımları Salih Uçan'a talip! Taraftar bunları okudukça, "Yanal Salih'e neden daha fazla görev vermiyor?" diye homurdanıyor.
Yazılan-çizilen transfer haberlerinin yüzde 90'ı yalan!
Salih kaç maç oynamış, kaç kupa kaldırmış? Abartmakta üzerimize yok! Salih için söyleyebileceğim tek şey, gelecek vadeden bir oyuncu olduğu... Gerçi benim aksime Yanal o kadarını bile düşünmüyor! Haberiniz ola!
Transfer demişken... Caner şu anda Fenerbahçe'nin en kıymetli oyuncusu... Birçok teklifin geldiğini biliyorum. Eğer çok para kazanacağı, kariyerini yükseltecek bir takıma gidecekse hiç durmasın. Ama Tuncay gibi bir
sıra takımına gitme Caner.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor